ΕΡΤ… ούτε με το κιάλι για Μητσοτάκη: Πεισματική η άρνησή του να δώσει συνέντευξη (video)

Με πεισματική άρνηση να βρεθεί σε οποιαδήποτε εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης πορεύτηκε στον δρόμο προς την κάλπη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τόσο για τις ευρωεκλογές, όσο και για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Το γεγονός ότι ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν δέχτηκε να δώσει συνέντευξη σε ένα μέσο που πληρώνεται από τους έλληνες πολίτες, σχολιάστηκε στην εκπομπή «Απευθείας», σε ερώτηση προς την εκπρόσωπο του κόμματος, Σοφία Ζαχαράκη. 

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε για ποιο λόγο ο πρόεδρος

της ΝΔ αρνείται να βγει στην ΕΡΤ, η Ζαχαράκη απάντησε: Αν ξεκινήσουμε την κουβέντα τώρα για πράγματα που έχουμε δει τα τελευταία 4,5 χρόνια στην ΕΡΤ, μπορεί να φύγουμε λίγο πικραμένοι. Θα θυμίσω ότι επειδή πράγματι είναι το δημόσιο κανάλι, επειδή πράγματι μας φιλοξενείτε κάθε φορά και μας δίνετε τον χρόνο και τη δυνατότητα να εκφράσουμε τις απόψεις μας, θα πω ότι δεν τιμά τη δημόσια τηλεόραση να ξεκινά και να δείχνει στο δελτίο ειδήσεων, όλη την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ. Και διάφορα άλλα πράγματα που έχουν γίνει αυτά τα 4,5 χρόνια. 

Keywords
Τυχαία Θέματα