Επικός Μουρίνιο: Δεν ήταν πέναλτι η τούμπα μου στο Γουέμπλεϊ – Πρόστιμο 1,2 εκατ.-και- στον Μόντριτς για φοροδιαφυγή (εικόνες – video)

Ο Ζοζέ Μουρίνιο σχολίασε με φοβερό τρόπο την τούμπα που… έφαγε στο «Γουέμπλεϊ», όπου είχε πάει να παρακολουθήσει τον αγώνα της Αγγλίας με την Ισπανία για το Nations League. Ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ακολουθούν, τώρα που ολοκληρώθηκαν τα ματς των εθνικών ομάδων.

Ο πορτογάλος τεχνικός επιστράτευσε το χιούμορ του τονίζοντας: «Δεν ήταν πέναλτι, αλλά ίσως μία κίτρινη κάρτα. Ήταν σίγουρα μία ωραία πτώση. Αμέσως προστάτεψα, για να μην σπάσουν, τα κινητά μου. Ναι, ήταν

ωραίο, μια χαρά. Πιστεύω πως δεν ήταν πέναλτι, αλλά ίσως μία κίτρινη κάρτα. Μου το ζήτησε ο κόσμος να… πέσω γιατί δεν είχαν δει νέα για μένα. Επίτηδες έπεσα». Με τους δημοσιογράφους να ξεσπούν σε γέλια.

Manchester United boss Jose Mourinho jokes about his fall at Wembley last week: “It was a good dive. No penalty. Maybe a yellow card…! #MUFC pic.twitter.com/txUEjL9RZt

— Joe Prince-Wright (@JPW_NBCSports) 14 Σεπτεμβρίου 2018

Θυμηθείτε την… τούμπα του πορτογάλου τεχνικού

****
Ο Λούκα Μόντριτς, ο οποίος έχει κατηγορηθεί-και αυτός-για υπόθεση φοροδιαφυγής το 2012, συνδεόμενη με τη μεταγραφή του από την Τότεναμ, καλείται να πληρώσει πρόστιμο 1.2 εκατ. ευρώ στο ισπανικό δημόσιο.

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της «El Mundo» για τον κροάτη άσο, ο οποίος είχε ήδη εμφανιστεί ενώπιον του δικαστή την περασμένη άνοιξη και με αυτή την ευκαιρία είχε διαπραγματευθεί με τις φορολογικές αρχές την ελάχιστη ποινή, δεσμευόμενος να πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό.

Τον ίδιο… δρόμο έχουν ακολουθήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Λιονέλ Μέσι, ο Μαρσέλο, ο Χάμες Ροντρίγκες καθώς και άλλοι παίκτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα