Άρης: Υπέγραψε και αποθεώθηκε στη ΔΕΘ ο Μαβράι – «Ανυπομονώ να ζήσω τη νέα πρόκληση» (εικόνες – video)

Ο Μερτζίμ Μαβράι είναι επίσημα παίκτης του Άρη, καθώς την Παρασκευή (14/9) έφτασε στη Θεσσαλονίκη, φόρεσε για πρώτη φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα, υπέγραψε και αποθεώθηκε στη ΔΕΘ. «Ανυπομονώ να ζήσω τη νέα πρόκληση», είπε το νέο αστέρι του Άρη.

Ο Μερτζίμ Μαβράι πήγε πρώτα στα γραφεία της ΠΑΕ, εκεί όπου υπέγραψε το νέο του

συμβόλαιο και έπειτα φωτογραφήθηκε φορώντας τη φανέλα της ομάδας. Ο αλβανός αμυντικός το απόγευμα βρέθηκε στο περίπτερο του Άρη στη ΔΕΘ, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Εκεί έγινε η επίσημη παρουσίασή του, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας. Πολλοί έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Αναλυτικά, ο διεθνής στόπερ, πρώην παίκτης του Αμβούργου, στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Άρη, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι σπέσιαλ οι πρώτες ώρες. Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή, ήμουν και στο γήπεδο και φαντάζομαι πως είναι να παίζεις μπροστά σε αυτό το κοινό».

Στη συνέχεια μίλησε και για τον Μπάσα: «Μου είπε τα καλύτερα για τον Άρη. Ήταν ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ. Το πιο σημαντικό για μένα τώρα είναι να γνωριστώ με τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, να μπω στην ομάδα, στα αποδυτήρια και στην ατμόσφαιρα που υπάρχει εδώ. Είναι μια καινούρια πρόκληση, μια νέα περιπέτεια ο Άρης για μένα, ανυπομονώ να το ζήσω, να το απολαύσω και είναι κάτι πολύ συναρπαστικό».

Ακολουθεί βίντεο με τις δηλώσεις του:

Ναζλίδης: Ανυπομονούμε όλοι να παίξουμε στην έδρα μας

Από το περίπτερο του Άρη στη ΔΕΘ, μίλησε ο Θωμάς Ναζλίδης-αποκτήθηκε από τον Λεβαδειακό-που δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί για πρώτη φορά στη φυσική έδρα της ομάδας, το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά είπε στην ΕΡΤ3:

«Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να βλέπει τους ποδοσφαιριστές. Να γίνουμε ένα όλοι μαζί και να κάνουμε ωραία πράγματα μέσα στην σεζόν. Χαμηλά την μπάλα. Αυτή η σεζόν είναι μια μεταβατική σεζόν, για να μπορέσει ο Άρης να φτιάξει κάτι καλό. Ανυπομονούμε όλοι να παίξουμε στην έδρα μας, στο πραγματικό μας σπίτι και να πάρουμε την νίκη, να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο».

Χτύπησε ο Βαλεριάνος

Τραυματίστηκε στην προπόνηση του Αρη την Παρασκευή (14/9) ο Γιώργος Βαλεριάνος, ο οποίος αποχώρησε και δεν θα αγωνιστεί την Δευτέρα (17/9), κόντρα στον Λεβαδειακό, ενώ υπάρχουν φόβοι πως έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο. Θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς.

Η ΠΑΕ Άρης, μετά τον Μανώλη Σιώπη, δήλωσε και τους Νικολάς Μαρτίνες και Πέντρο Βίτορ στη Super League. Μάλιστα, ο αργεντινός επιτελικός μέσος πήρε τη φανέλα με το νούμερο 18, ενώ ο Βίτορ αυτή με τον νούμερο 28. Υπενθυμίζεται πως ο Μανώλης Σιώπης είχε πάρει τη φανέλα με το νούμερο 32.

Φωτογραφίες: intime.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα