Ένας πιτσιρικάς πήρε φανέλα και αυτόγραφο από τον Αντετοκούνμπο και «τρελάθηκε» (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αυτή την περίοδο είναι προσηλωμένος στις μάχες των Μιλγουόκι Μπακς με τους Τορόντο Ράπτορς στους τελικούς της NBA, αλλά ο έλληνας άσος συνεχίζει να «τρελαίνει» κόσμο και εκτός των παρκέ.

Η επιρροή του στους φιλάθλους είναι μεγάλη, λόγω των όσων κάνει στα γήπεδα. Ένας μικρός φίλος των Μιλγουόκι Μπακς «τρελάθηκε», όταν έλαβε φανέλα και αυτόγραφο του «Greek Freak».Η αντίδραση του πιτσιρικά είναι εκπληκτική και έχει γίνει viral

σε όλο το NBA.

Όλα… ξεκίνησαν μετά την πρώτη ήττα των Μιλγουόκι Μπακς από τους Σέλτικς. Ο μικρός φίλος των «ελαφιών» έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και αυτός δεν τον ξέχασε.

Οι Μπακς έκαναν στη συνέχεια τέσσερις νίκες κόντρα στη Βοστόνη και ο έλληνας αστέρας, που είχε σούπερ εμφανίσεις, θέλησε να ευχαριστήσει τον πιτσιρικά, στέλνοντάς του μία φανέλα της ομάδας, αλλά και ένα αυτόγραφό του. Το τελευταίο ήταν αυτό που εξέπληξε τον μικρό, ο οποίος και «τρελάθηκε» όταν συνειδητοποίησε τι έχει στα χέρια του.

After a loss in the second round, a young @Bucks fan wrote @Giannis_An34 a letter letting him know he was still rooting for him.

Giannis replied by signing his jersey and sending the kid a signed photo

Keywords
Τυχαία Θέματα