Νέο συμβάν οπαδικής βίας: Χτύπησαν άνδρα πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Περίπου 15 άνδρες φέρονται να επιτέθηκαν στον συγκεκριμένο οπαδό, σ’ ένα… ξεκαθάρισμα λογαριασμώνΤο νέο «επεισόδιο» οπαδικής βίας συνέβη λίγες ώρες μετά τις συγκρούσεις σε Πετράλωνα και Κουκάκι

Τα φαινόμενα οπαδικής βίας δεν σταματούν στη χώρα μας, καθώς είχαμε νέο «επεισόδιο». Συγκεκριμένα, υπήρξε προσπάθεια ξυλοδαρμού πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού

στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με άνδρα να δέχεται «επίθεση» από 15 αγνώστους, για οπαδικούς λόγους.

Αυτό συνέβη λίγες ώρες μετά τα τρομερά επεισόδια που είχαμε σε Πετράλωνα και Κουκάκι, συγκρούσεις από τις οποίες κυκλοφόρησε βίντεο που κόβει την ανάσα. Επεισόδια που ξεκίνησαν μετά την «επίθεση» σε οπαδό του Ολυμπιακού στα Πετράλωνα.

Στο νέο συμβάν, με βάση πηγές από την αστυνομία, άνδρας φέρεται να «έφαγε» ξύλο σε καφετέρια πίσω από το ιστορικό γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Περίπου 15 άνδρες φέρονται να τον εντόπισαν από πριν και περίμεναν να τον δείρουν σε ένα… ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ οπαδών. Ευτυχώς τα χειρότερα αποφεύχθηκαν, με το θύμα να τραυματίζεται ελαφρά.

Το αρνητικό είναι πως στη χώρα μας δεν έχουν τελειωμό τα επεισόδια με χούλιγκαν των μεγάλων ελληνικών ομάδων, οι οποίοι εκτός από τα ραντεβού θανάτου και τις «μονομαχίες» εντός και εκτός γηπέδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα