Δημήτρης Σούλτας: Ζήτω η ΓκομεΝέα Δημοκρατία

*** Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κυψέλη έχει φέρει αλλαγές στις καθημερινές συνήθειες της συνοικίας. Νεαρές μανάδες με καροτσάκια γράφονται στην τοπική οργάνωση και ετοιμάζουν παράσταση με τίτλο “οι ορμόνες της λοχείας με έριξαν στον Κυριάκο”

*** Το «Κολάμπια» είναι εξαιρετικό Πανεπιστήμιο. Όχι όπως το υποβαθμισμένο «Μετσοβάιο»

*** Φαβορί πλέον το επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας για το ΕΜΜΥ καλύτερης κωμικής σειράς.

*** Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

δήλωσε ότι μάλλον τον φοβήθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης και δήλωσε ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για το Δήμο Θεσσαλονίκης. Είναι γεγονός ότι ο απερχόμενος δήμαρχος ουδέποτε κατάφερε να παίξει με επιτυχία το ρόλο του Ζορό κι αυτό του κόστισε.

*** Μητροπολίτης υποστήριξε ότι αν οι ιερείς πάψουν να είναι δημόσιοι υπάλληλοι θα αναγκαστούν να κάνουν και άλλες δουλειές και έτσι δεν θα μπορούν να μας κηδεύσουν στην ώρα μας, όταν έρθει η μοιραία ώρα. Έτσι θα προκύψει και το νέο σύνθημα του αγώνα: «Θα πάτε αδιάβαστοι»

*** Το ΠΑΣΟΚ δηλώνει ότι δεν θέλει ούτε Ρουβίκωνες, ούτε «φάμπρικες» στις εξετάσεις για τα Πανεπιστήμια. Το ΠΑΣΟΚ το μόνο που θέλει είναι να διδάσκεται σωστά ο Ποινικός Κώδικας στις Νομικές Σχολές και ιδιαιτέρως το άρθρο που αναφέρει «πρωθυπουργός και υπουργοί της κυβέρνησης Σημίτη θεωρούνται αυτοδικαίως αθώοι και απαγορεύεται οποιαδήποτε έρευνα γύρω από το όνομά τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα