Μάχη Μουρίνιο με Γιουβέντους για τον Μανωλά – Κουλούρης: Όνειρό μου να παίξω στο εξωτερικό

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιστρέφει δυναμικά για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Αυτό αναφέρουν εφημερίδες και ιστοσελίδες στην Αγγλία, σημειώνοντας ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο προσπαθεί να εξασφαλίσει την υπογραφή του Κώστα Μανωλά αντί 32 εκατ. λιρών (35,92 εκατ. ευρώ), προκειμένου να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στην άμυνα της αγγλικής ομάδας. Το ποσό αυτό αφορά τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Έλληνα διεθνή αμυντικού της Ρόμα. Την ίδια ώρα και η Γιουβέντους τα δίνει… όλα για να κάνει δικό της τον έλληνα διεθνή, στην προσπάθεια που κάνει για να βρει ηγέτη για την άμυνά της για

τα επόμενα χρόνια.

Man Utd news: Roma star Kostas Manolas tops Jose Mourinho’s new most wanted list https://t.co/31jr7C8zwi

Manchester United TV (@TheManchesterU1) 23 Νοεμβρίου 2018

Στην Αγγλία, η «Daily Star» και η «Mirror» αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Ο Ζοσέ Μουρίνιο απέτυχε στις προσπάθειές του να αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό το καλοκαίρι, όπως ο Μαγκουάιρ, ο Βαράν, ο Μανωλάς. Η Ρόμα είναι σε διαδικασία νέου συμβολαίου με τον Μανωλά, προκειμένου να μην υπάρχει και η ρήτρα. Η Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να γεμίσει το κενό της την άμυνα, αν καταφέρει να κερδίσει τον ανταγωνισμό με την Γιουβέντους, όπως αναφέρει η Corriere dello Sport».

Man Utd’s list of defensive targets grows as Milenkovic and Manolas eyed by Mourinho https://t.co/E25tGhnmrP

— The Sun – Man Utd (@SunManUtd) 23 Νοεμβρίου 2018

****
Ο Ευθύμης Κουλούρης μίλησε στην πορτογαλική εφημερίδα «A’ Bola» με αφορμή το ενδιαφέρον που φέρεται να έχει δείξει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον ίδιο. Ενδιαφέρον για το οποίο είχε ρεπορτάζ μια ημέρα πριν το ίδιο Μέσο. Ο διεθνής επιθετικός και δεν έκρυψε πως όνειρό του είναι να παίξει στο εξωτερικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το μόνο που ξέρω είναι τα όσα γράφονται στις εφημερίδες. Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για αυτό. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει ενδιαφέρον από ξένες ομάδες, επειδή η πορεία του Ατρομήτου είναι καλή. Είναι τιμή για εμένα που η Σπόρτινγκ ενδιαφέρεται».

Παράλληλα, για το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ, συμπλήρωσε: «Το μεγάλο μου όνειρο είναι να παίξω σε έναν μεγάλο σύλλογο και η Σπόρτινγκ είναι ένας από αυτούς. Είναι μια σπουδαία ομάδα, με ιστορία που παλεύει πάντα για το πρωτάθλημα. Ξέρω το επίπεδο του πορτογαλικού πρωταθλήματος, αλλά και παίκτες της Σπόρτινγκ όπως ο Μπας Ντοστ, που είναι ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας. Κανείς δεν έχει μιλήσει απευθείας μαζί μου, έχω παίξει και στην Κύπρο, δε θα μου είναι δύσκολο να φύγω από την Ελλάδα».

Sporting CP de olho em Efthimis Koulouris.
Segundo escreve ‘A Bola’, os “Leões” pretendem garantir o empréstimo do avançado grego, contudo, o PAOK não está interessado em emprestar, mas em vender o atleta por uma verba de 7M€.
O jogador de 22 anos está cedido ao Atromitos. pic.twitter.com/kCJS7izcu9

— Transferências ao Minuto (@transf_min) 22 Νοεμβρίου 2018

Την Πέμπτη η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» υπογράμμισε ότι η Σπόρτινγκ, μετά από έρευνα αγοράς «πρόσθεσε στη λίστα της το όνομα του Κουλούρη, του 22χρονου Έλληνα του ΠΑΟΚ , που αγωνίζεται δανεικός στον Ατρόμητο».

Όπως σημειώνει η πορτογαλική εφημερίδα, τα «λιοντάρια» έχουν ήδη αρχίσει κάποιες διερευνητικές επαφές, προκειμένου να συνειδητοποιήσουν ποιες είναι οι πραγματικές πιθανότητες για την απόκτηση του παίκτη και «οι πρώτες αναφορές δεν ήταν ενθαρρυντικές, διότι στο Alvalade η ιδέα ήταν να δοθεί δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν. Από την Θεσσαλονίκη ήρθε η πληροφορία ότι ο παίκτης παραχωρείται σε αντάλλαγμα 7 εκατ. ευρώ, τιμή πολύ υψηλή για την Σπόρτινγκ».

Η «A Bola» σημειώνει, μάλιστα, ότι τα «λιοντάρια» θα παρουσιάσει μια πρόταση για τον δανεισμό του έως το τέλος της σεζόν, αλλά με μια επιλογή αγοράς στο τέλος της σεζόν.

Selon A Bola, Le Sporting Lisbonne aimerait se faire prêter Koulouris avec OA, mais le club Portugais est freiné par les demandes du PAOK pour le joueur (7.5M€). pic.twitter.com/ss1SGeVEVh

PAOK France (@PAOKfrance) 22 Νοεμβρίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα