Επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού ο Μασούρας – Θλάση ο Λάζαρος, επιστρέφει το 2019

Παίκτης του Ολυμπιακού θεωρείται ο Γιώργος Μασούρας, αφού οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την οριστική συμφωνία με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του διεθνούς ελληνα μεσοεπιθετικού, τον Ιανουάριο. Πλήμα με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος θα παίξει ξανά μπάλα το 2019, καθώς αποχώρησε από την προπόνηση με θλάση.

Η μεταγραφή του μεσοεπιθετικού του Πανιωνίου ολοκληρώθηκε λίγες ημέρες αφότου ο 24χρονος εξτρέμ φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα της εθνικής ομάδας, όταν έκανε ντεμπούτο στην

αναμέτρηση απέναντι στην Εσθονία. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ήρθε και η ώρα της μεγάλης μεταγραφής, αφού ο διεθνής παίκτης έκανε το άλμα για τον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής παίκτης έχει έως τώρα στο πρωτάθλημα 10 ματς και 4 γκολ. Συνολικά ο άσος του Πανιωνίου στη Super League έχει 119 παιχνίδια και 15 τέρματα.

Η ανακοίνωση των Πειραιωτών στην ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας, για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Μασούρα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας μας τον Ιανουάριο».

Στον Ολυμπιακός συνεχίζονται οι τραυματισμοί παικτών. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Παρασκευής (23/11) και αποχώρησε προκειμένου να του γίνουν εξετάσεις. Τα νέα δεν ήταν καλά. Τα αποτελέσματα έδειξαν θλάση στον προσαγωγό κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες και μοιραία θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, από το 2019.

Keywords
Τυχαία Θέματα