Δημήτρης Σούλτας: Τα νερά, οι ξενέρωτοι και το καράτε

*** Ο Δημήτρης Καμμένος απεφάνθη ότι οι γριές και οι γέροι πρέπει να δέχονται στα ΚΑΠΗ μαθήματα καράτε για να αντιμετωπίζουν τους ληστές. Ημιτελής η πρόταση. Κανονικά θα έπρεπε να περνούν και δύο βδομάδες εκπαίδευση στις Ειδικές Δυνάμεις για σίγουρα αποτελέσματα.

*** Ο Αλέξης Τσίπρας είπε «όποιος διαφωνεί, να το πει τώρα» και τώρα

όλοι ψάχνονται για το ποιος παντρεύεται στο υπουργικό Συμβούλιο.

*** Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος είχε άλλο ένα ομοφοβικό παραλήρημα. Δεν είναι καθόλου απίθανο στη Μητρόπολή του να δώσει μια «εναλλακτική» εκδοχή της Μεγάλης Εβδομάδας. Να σταυρώσει ομοφυλόφιλο και να αναστήσει τον Παπαδόπουλο.

*** Υπέρ της ιδιωτικοποίησης ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ τάχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ώστε να λειτουργήσει ελεύθερα ο ανταγωνισμός όπου ένας ιδιώτης θα έχει βασικό δημόσιο αγαθό. Έτσι θα φανεί πόσο Σοβιετία έχουν καταντήσει ευρωπαϊκές πρωτεύουσες όπου το νερό επιστρέφει εδώ και χρόνια στους Δήμους ή στο Δημόσιο.

*** Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ιδρυτής του facebook δήλωσε ότι η εταιρεία θα διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξει άλλη διαρροή προσωπικών δεδομένων από την πλατφόρμα. Μέχρι τώρα ο Μαρκ πρόσφερε επικοινωνία, τώρα προσφέρει και άφθονο γέλιο.

*** «Τα έχεις S-400», είπε ο Πούτιν στον Ερντογάν ευχαριστώντας τον για τη θερμή υποδοχή στην Κωνσταντινούπολη.

Keywords
Τυχαία Θέματα