Ακτιβίστρια και vegan αθλήτρια η γυναίκα πίσω από την επίθεση στα γραφεία του Youtube (εικόνες)

Ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων και vegan αθλήτρια είναι η γυναίκα πίσω από την επίθεση στα κεντρικά γραφεία του Youtube στην Καλιφόρνια.

Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά Μέσα πρόκειται για την ακτιβίστρια Nasim Aghdam, η οποία τραυμάτισε τρεις ανθρώπους και ύστερα αυτοκτόνησε.

Τα ίχνη της γυναίκας είχαν χαθεί εδώ και μέρες, σύμφωνα με τον πατέρα της.

Η Nasim Aghdam, σε video

που είχε ανεβάσει τον Ιανουάριο 2017, αυτοχαρακτηριζόταν Ιρανή ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων και vegan bodybuilder. Είχε έντονη παρουσία στα social media και πολλά κανάλια.

Μάλιστα, είχε ποστάρει βίντεο στον λογαριασμό της, με τα οποία κατέκρινε το youtube, κατηγορώντας το ότι κάνει διακρίσεις και προκαλεί την πτώση στη δημοφηλία των βίντεό της.

Μάλιστα, είχε γράψει χαρακτηριστικά: “Δεν υπάρχει ελεύθερος λόγος στον πραγματικό κόσμο και θα σε καταπιέσουν αν πεις την αλήθεια, την οποία δεν υποστηρίζει το σύστημα. Τα βίντεο στοχοποιημένων χρηστών φιλτράρονται και υποβιβάζονται, ώστε να μην τα παρακολουθεί ο κόσμος. Δεν υπάρχει ισότητα στις δυνατότητες ανάπτυξης στο YouTube ή οποιοδήποτε άλλο site διαμοίρασης βίντεο. Το κανάλι σας θα μεγαλώσει μόνο αν το θέλουν αυτοί”.

Keywords
Τυχαία Θέματα