Δημήτρης Σούλτας: Φλωρ μάνατζερς

*** Ο ανασχηματισμός ένα πράγμα κάνει με μεγάλη επιτυχία. Καλύπτει για μερικές μέρες των απωθημένο κάποιων δημοσιογράφων να γίνουν σεναριογράφοι.

*** Έντονες διεργασίες γύρω από το όνομα της Κατερίνας Παπακώστα, που είναι ως γνωστόν έχει ιδρύσει το Ν.Ε.Ο. , κόμμα με δισεκατομμύρια ανθρώπους να το ακολουθούν.

*** Ξεκίνησε το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Για τους παρουσιαστές ακόμα παίζεται το ποιοι θα είναι. Ο καλεσμένος είναι όμως σταθερός. Άδωνις Γεωργιάδης

πρωί- μεσημέρι- βράδυ.

*** Ψηφοφόροι του Τραμπ την έπεσαν σε μέλος του Κογκρέσου, ινδιάνο, της φυλής των Ναβάχο και τον ρωτούσαν αν είναι νόμιμα στη χώρα. Είναι από τις στιγμές που θεωρείς ότι οι αμοιβάδες είναι διανοούμενοι μπροστά σε έναν φανατικό δεξιό.

*** Απαγόρευση του καπνίσματος και σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους ζητά η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία. Σωστό, αφού εδώ και χρόνια έχουμε το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας στον πλανήτη εφαρμογής στους κλειστούς, είναι καιρός να περάσουμε και στους ανοιχτούς.

*** Ο Άρης Φλώρος επικαλείται το τεκμήριο της αθωότητας. Εντάξει, υπάρχουν δύο τρία αδικήματα για τα οποία δεν έχει καταδικαστεί, όπως το παράνομο παρκάρισμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα