Υπόκλιση Μαραντόνα και Σπανούλη σε Τζινόμπιλι (εικόνες – video)

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα εξέφρασε δημόσια τον θαυμασμό του για τον το… αστέρι του μπάσκετ της Αργεντινής, Μανού Τζινόμπιλι. Μετά την ανακοίνωση πως βάζει… τελεία σε μία λαμπρή καριέρα, στα 41 χρόνια του, ο «ζωντανός θρύλος» του ποδοσφαίρου της «σελεσάο» υποκλίθηκε στον αγαπημένο παίκτη των Αργεντινών στο μπάσκετ.

Το ίδιο έπραξε και ο Βασίλης Σπανούλης, που αποθέωσε τον πρώην άσος των Σαν Αντόνιο Σπερς, τονίζοντας πως αυτό που μένει είναι η κληρονομιά που αφήνει πίσω του.

«Είσαι εθνική υπερηφάνεια», έγραψε ο Μαραντόνα κατά την… υσποστολή σημαίας στο παγκόσμιο μπάσκετ.

Το Νο 10 της εθνικής Αργεντινής έκανε τη συγκεκριμένη ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, με περισσότερους από 150.000 ανθρώπους να… επικροτούν το σχόλιό του με αλληλεπίδραση.

Ο «Kill Bill» με δημοσίευσή του στον λογαριασμό του στο Instagram αποθέωσε τον Τζινόμπιλι γράφοντας χαρακτηριστικά «Το μπάσκετ τελειώνει, η κληρονομιά μένει για πάντα», ενώ σε ένα από τα χάσταγκ έγραψε πως ο Αργεντινός είναι ένας από τους αγαπημένους του παίκτες.

#OTD in 2004, @manuginobili alongside @LScola4 @SoyElChapu @obricio7 @cabezadelfino & the rest of Generacio Dorada took gold at the Olympic Games in Athens after defeating Italy 89-64. Manu posted 16 points, 6 rebounds & 6 assists in this game. pic.twitter.com/nVRsIotrFo

— Sivan John (@SivanJohn_) 28 Αυγούστου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπόκλιση Μαραντόνα, Σπανούλη, Τζινόμπιλι,ypoklisi marantona, spanouli, tzinobili