Δηλητηρίασε, ανατίναξε και πυροβόλησε τον άντρα της επειδή ήταν «ανυπόμονη» να τον δει να πεθαίνει

Ιδιαίτερα μαθήματα από τη «Σωσώ Παπαδήμα» στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «Εγκλήματα» φαίνεται πως είχε πάρει μία γυναίκα από τη Βρετανία στην οποία επιβλήθηκε ποινής κάθειρξης 15 ετών επειδή επιχείρησε πολλάκις με απίστευτες μεθόδους και αγριότητα, να δολοφονήσει τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 32χρονη Hayley Weatherall, μαζί με τον 49χρονο Glenn Pollard και το μοναδικό παιδί του, προσπάθησαν να σκοτώσουν τον 53χρονο Ray Weatherall πυροβολώντας, πνίγοντας

και… ανατινάζοντας τον. Στη δίκη, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ακούστηκε πως η 32χρονη ήταν… «ανυπόμονη» να πεθάνει ο άντρας της.

Οι τρεις τους επιχείρησαν εδώ και αρκετούς μήνες να σκοτώσουν τον 53χρονο ο οποίος πάσχει από καρκίνο σε τελικό στάδιο και οι γιατροί του έδωσαν λίγους μήνες ζωής.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, η πολυαγαπημένη του σύζυγος τον πυροβόλησε στο κεφάλι με όπλο, μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να κόψει το νήμα της ζωής του. Μάλιστα, στο δικαστήριο παρουσιάστηκε και ακτινογραφία από το υπόλοιπα σφαίρας που βρέθηκε στο κρανίο του 53χρονου.

Στο παρελθόν είχαν επιχειρήσει να τον ανατινάξουν με τον θερμοσίφωνα αλλά έζησε με εγκαύματα δευτέρου βαθμού. Άλλη φορά προσπάθησαν να τον πνίξουν ενώ ψάρευε και να τον δηλητηριάσουν με υπνωτικά χάπια και ινσουλίνη.

Ο άτυχος Ray δεν είχε καταλάβει τι σκάρωνε τόσο καιρό η γυναίκα του μαζί με τον επί 20 χρόνια φίλο του.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η ανιψιά του Ray ειδοποίησε την αστυνομία υποστηρίζοντας πως η σύζυγός του και ο εραστής της ήθελαν να τον σκοτώσουν για να ζήσουν μαζί.

Ο επιθεωρητής Paul Wilson είπε: «Είναι ιδιαίτερα περίπλοκη υπόθεση αλλά παραμένει εξαιρετικά απίθανο πώς το θύμα παραμένει ζωντανό».

Στον εραστή της παραλίγο συζυγοκτόνου επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 17 ετών και η κόρη του ποινή κάθειρξης 15 ετών.

Πηγή: Daily Mail

Φωτογραφίες: Facebook.com/HayleyWeatherall, Kent Police

Keywords
Τυχαία Θέματα