«Καρφιά» Χατζηνικολάου κατά Φίλη με «φόντο» τον Σημίτη

«Άστραψε και βρόντηξε» κατά του Νίκου Φίλη σήμερα, Τρίτη ο δημοσιογράφος και εκδότης Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του στον «Real FM», με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Παιδείας για το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του Κώστα Σημίτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Φίλης σε συνέντευξή του στο «Βήμα», σχολιάζοντας την έρευνα των τραπεζικών λογαριασμών του πρώην πρωθυπουργού, είχε πει ότι η ενέργεια αυτή «έχει στοιχεία υπερβολής» και εμφανίστηκε βέβαιος ότι «με βάση τη δημόσια εικόνα του, τίποτα το επιλήψιμο δεν υπάρχει».

«Προκαλεί μεγάλη εντύπωση

το γεγονός ότι κρίνει (σ.σ. ο κ. Φίλης) με βάση την όλη πολιτεία του κ. Σημίτη ότι είναι αθώος. Τι είναι αυτό τώρα; Καινούριο; Φυσιογνωμιστής δηλαδή; Μου φαίνεται καλό παιδί; Να τον κεράσουμε μία πάστα αν είναι καλό παιδί», σχολίασε με νόημα ο κ. Χατζηνικολάου.

«Κρίνει φυσιογνωμικά. Δηλαδή ο Γιάννος Παπαντωνίου δεν φαινόταν παιδί από σπίτι με γαλλικά και πιάνο; Ποιο είναι το θέμα του κ. Φίλη; Το ότι γίνεται έλεγχος; Σε όλους πρέπει να γίνεται έλεγχος», πρόσθεσε ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Είναι τουλάχιστον τέσσερις οι υπουργοί του (σ.σ. του Σημίτη) που εμπλέκονται σε τέτοιες υποθέσεις», ανέφερε.

Το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα