Μάχη του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ για τον Αραούχο – «Πρόταση 5 εκατ. ευρώ από τους Πειραιώτες»

Δημοσιεύματα και πληροφορίες ρεπόρτερ στην Ισπανία αποκαλύπτουν πως η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός δίνουν μάχη για να αποκτήσουν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο τον Σέρχιο Αραούχο. Μιλούν για πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ από τους Πειραιώτες. Οι «ερυθρόλευκοι» εμπλέκονται εκ νέου στα σενάρια που τον θέλουν να ενδιαφέρονται για τον 22χρονο διεθνή βούλγαρο επιθετικό Κίριλ Ντεσπόντοφ.

O ισπανός δημοσιογράφος

Λίτο Χιμένεθ, που είχε αποκαλύψει το φλερτ ΑΕΚ-Λας Πάλμας για Μάρκο Λιβάγια, Σέρχιο Αραούχο υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του αργεντινού άσου.

Μιλάμε για ρεπόρτερ, ο οποίος ειδικεύεται στο ρεπορτάζ της Λας Πάλμας και έγραψε τις πληροφορίες του στο «Twitter». Να θυμίσουμε ότι ο Αραούχο επέστρεψε το καλοκαίρι στη Λας Πάλμας υπογράφοντας νέο συμβόλαιο μέχρι το 2023, ενώ σε αυτό προβλέπεται ρήτρα 60 εκατομμυρίων ευρώ. Οι κακές εμφανίσεις της ομάδας από τα Κανάρια νησιά, αλλά και η αποχώρηση του Μανολό Χιμένεθ δεν αποκλείεται να οδηγήσουν τον Αραούχο στην έξοδο.

Δείτε την ανάρτηση του ισπανού δημοσιογράφου:

Ojo!! El Olympiacos griego, lanza una oferta por @Sergioa_24 ….
5 millones de euros !!! pic.twitter.com/b4qHxEqhk6

— Lito Jiménez (@LITOJJR) 20 Νοεμβρίου 2018

Λίγο αργότερα, ο δημοσιογράφος Μοϊσές Ροντρίγκεθ που εργάζεται στο του ραδιόφωνο «Canarias Radio» υποστήριξε στο ρεπορτάζ του ότι και η ΑΕΚ έχει επικοινωνήσει με τη Λας Πάλμας για να ενημερωθεί για την κατάσταση αναφορικά με τον Αραούχο. «Στην Ελλάδα δεν τον ξεχνούν», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Ροντρίγκεθ που πρόσθεσε πως η Ένωση έχει ζητήσει να μάθει αν παραχωρείται ο παίκτης.

Ο Ροντρίγκεθ έκανε ποστ στο «Twitter», γράφοντας: «Μου λένε από την Ελλάδα ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση για τον Σέρχιο Αραούχο και ότι επίσης, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και πάλι για τον Αργεντινό επιθετικό. Η ρήτρα του Αραούχο είναι 60 εκατομμύρια ευρώ». Ακολούθως, ανέφερε: «Σε κάθε περίπτωση από την Λας Πάλμας διαψεύδουν ότι έχουν λάβει προτάσεις ή έχουν ενημερωθεί για το ενδιαφέρον ελληνικών συλλόγων για τον αργεντινό επιθετικό».

Me cuentan desde #Grecia que @olympiacos_org habría presentado una oferta por Sergio Araujo y que también el @AEK_FC_OFFICIAL ha vuelto a interesarse por la situación del delantero argentino. La cláusula de Araujo es de 60 millones de euros

— Moisés Rodríguez (@moi_rodriguezr) 20 Νοεμβρίου 2018

Στη Βουλγαρία αναφέρουν ξανά πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 22χρονο διεθνή βούλγαρο επιθετικό Κίριλ Ντεσπόντοφ. Ο σέντερ-φορ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας που φέτος μετρά 9 γκολ και 6 ασίστ στο εγχώριο πρωτάθλημα φέρεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο της Άντερλεχτ, η οποία σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα είχε στείλει άνθρωπο να τον δει στον αγώνα της Βουλγαρίας με την Σλοβενία, ματς στο οποίο ο Ντεσπόντοφ τραυματίστηκε. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, η Άντερλεχτ ψάχνει για ένα τέτοιου τύπου επιθετικού, αλλά έχει σκληρό ανταγωνισμό, αφού για τον παίκτη ενδιαφέρονται ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός, η Γαλατασαράι, η Αϊντχόφεν, η Λέγκια Βαρσοβίας και η Τράμπζσονσπορ.

Este habrazo de sergio araujo ayer en su gol,lo dejo clarisimo la restitución de jimenez y estaba hecha ganara o perdiera….directiva corrupta. pic.twitter.com/gt5ogL9HNX

— JO13MI

Keywords
Τυχαία Θέματα