Χιμένεθ: Το ματς με τη Μίλαν δεν είναι «τελικός»

Ο Μανόλο Χιμένεθ στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (2/11, 20:00) της ΑΕΚ με τη Μίλαν ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για «τελικό», ωστόσο υπογράμμισε ότι η ιταλική ομάδα δεν συγχωρεί τα λάθη.

Δείτε επίσης: Χειρουργήθηκε ο Μάνταλος (εικόνα)

Ο τεχνικός της Ένωσης μίλησε ακόμα και για τον άτυχο Πέτρο Μάνταλο τονίζοντας ότι θα ήταν εξαιρετικό να κερδίσει η ομάδα και να αφιερώσει τη νίκη στον αρχηγό.

Σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης της Μίλαν σε

σχέση με τον πρώτο αγώνα ο Χιμένεθ είπε: «Όταν παίζεις απέναντι σε μια τέτοια ομάδα, είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος. Δεν υπάρχει περιθώριο λάθους, γιατί με την ποιότητα που έχει αυτή η ομάδα, μπορεί να εκμεταλλευτεί και το παραμικρό».

Για το αν είναι «τελικός» το αυριανό ματς ανέφερε τα εξής: «Θα ήταν τελικός αν όλα κρίνονταν από αυτό το ματς. Όμως έχουμε άλλα τρία με το αυριανό. Φυσικά θα είναι πολύ καλό να νικήσουμε, αλλά δεν κρίνεται τίποτα. Αυτό που πρέπει να μας χαρακτηρίζει είναι η φιλοδοξία. Όταν ο κόσμος ζητάει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη, πρέπει να δίνουμε τα πάντα για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για το πώς θα καλυφθεί το κενό του Μάνταλου: «Οι επαγγελματίες πρέπει πάντα να δίνουν το 100%. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι θα προσπαθήσουμε και θα ήταν εξαιρετικό να κερδίσουμε και να το αφιερώσουμε στον αρχηγό. Για μένα, ο Πέτρος είναι αναντικατάστατος. Όμως θα ήθελα όλοι να σεβαστούν όποιον κληθεί να τον αντικαταστήσει. (Αστειευόμενος) Χθες μίλησα με τον… Μέσι, αλλά δεν ήθελε να έρθει. Ξέρουμε ότι η απουσία του Πέτρου θα είναι εμφανής, αλλά θα προσπαθήσουμε με σκληρή δουλειά να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Να βρούμε λύσεις μέσα από το σύνολο ώστε να μας βοηθήσουν στην αποστολή μας».

Για το αν σημαίνει κάτι το γεγονός ότι η Μίλαν βρίσκεται σε κρίση είπε: «Για μένα η Μίλαν θα είναι πάντα μια μεγάλη ομάδα. Έχουμε θαυμάσει τη Μίλαν εδώ και πολλά χρόνια και αυτή τη στιγμή είναι ένας γίγαντας που κοιμάται. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε ώστε να μην ξυπνήσει απέναντί μας».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα