«Ασχολούνται 3 μέρες με την Π.Γ ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ούτε λέξη για Αυγενάκη»

«Σημαντική μερίδα του Τύπου ασχολείται τρεις μέρες με τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για το προσφυγικό και δεν έχει γράψει λέξη για την υπόθεση Αυγενάκη», τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Δείτε επίσης: «Κανένα θέμα παραίτησης Μουζάλα»

Η κ. Σβίγκου μίλησε για «επιλεκτική προβολή, από σημαντική

μερίδα του Τύπου, η οποία δεν έχει σχέση με την ουσία και το μέγεθος της είδησης, αλλά καθαρά με μία προσπάθεια υποβάθμισης μίας ανατριχιαστικής αποκάλυψης για εμπλοκή του κ. Αυγενάκη σε ένα εγκληματικό κύκλωμα εξυπηρετήσεων και διευκολύνσεων ατόμων του κοινού ποινικού δικαίου».

Δείτε επίσης: «Ποια η σχέση του Αυγενάκη με εμπόριο όπλων και εκβιασμούς;»

Δείτε επίσης: Ο Αυγενάκης απαντά με εξώδικο στην εφημερίδα Documento (εικόνα)

Σε ερώτηση τι έγινε στη συνεδρίαση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, απάντησε: «Δεν συνηθίζω να σχολιάζω τις εσωκομματικές διαδικασίες στα ραδιόφωνα ή στις τηλεοράσεις. Αυτό που έχω να σας πω, ως μία γενική αντίληψη, είναι ότι η έκφραση διαφορετικών απόψεων στα κομματικά όργανα είναι πλούτος για κάθε κόμμα. Το ίδιο και η σύνθεσή τους. Εμείς, στον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε μάθει να προχωράμε μέσα από τον δημοκρατικό διάλογο και μέσα από τη σύνθεση των διαφορετικών απόψεων και να υλοποιούμε τις συλλογικές μας αποφάσεις. Αυτό δεν είναι καινούργιο βέβαια. Ταυτόχρονα, όμως, δεν είναι και καινούργια η προσπάθεια των ΜΜΕ να κατασκευάσουν ένα εμφυλιοπολεμικό κλίμα εντός του ΣΥΡΙΖΑ και να γράφονται τέρατα που καμιά σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα».

Δείτε επίσης: Οι αποφάσεις της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα