ΠΑΟΚ: Επιστρέφει ο Χαραλαμπόπουλος, αγωνία για Κρουμπάλι

Το ευχάριστο νέο της σταδιακής επανένταξης του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ συνοδεύτηκε από μεγάλη ανησυχία για την κατάσταση του Ουσμάν Κρουμπάλι, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με τη Σαλόν στη Γαλλία.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ μόνο στο PAOK FC Official

Store

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου υπολόγιζε ότι στην προπόνηση της Παρασκευής θα είχε μετά από πολύ καιρό όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, μιας και πρόκειται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ο 20χρονος φόργουορντ, που αντιμετώπιζε πρόβλημα στους κοιλιακούς, χειρουργήθηκε στις 18 του Σεπτέμβρη και μέχρι πρότινος παρέμενε εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω αποθεραπείας. Ο νεαρός αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις την Παρασκευή, με την επιστροφή της ομάδας από την Γαλλία.

Ωστόσο, ούτε αυτήν την φορά, θα προπονηθεί σύσσωμη η ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς ο Ουσμάν Κρουμπάλι προκαλεί αγωνία στον Έλληνα τεχνικό, δεδομένου πως ο Αμερικανός αποχώρησε από το χθεσινό παιχνίδι με βαρύ διάστρεμμα και η κατάσταση του εμπνέει ανησυχία, ωστόσο, θα ξεκαθαρίσει αύριο, όταν και θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα