Μπλατ: Είμαι 100% μαζί με την απόφαση της ομάδας

Ο Ντέιβιντ Μπλατ σχολίασε τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Εφές Αναντολού για την 23η αγωνιστική την Πέμπτη (21/2, 19:30) και παράλληλα δήλωσε 100% μαζί με την ομάδα του, όσον αφορά στο ζήτημα αποχώρησης στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν στην Κωνσταντινούπολη με την τουρκική ομάδα, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να αναφέρεται τόσο στο ματς με τους Τούρκους όσο και στον

επεισοδιακό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει έφεση στο ΑΣΕΑΔ για να… πέσει η ποινή που τους επιβλήθηκε.

Αναλυτικά όσα τόνισε στην κάμερα της Nova ο τεχνικός του Ολυμπιακού στην αναχώρηση της ομάδας του:

«Νομίζω ότι είχαμε μία πολύ καλή εβδομάδα προπονήσεων. Οι παίκτες μας ήταν πνευματικά συγκεντρωμένοι. σταθεροί και ανυπομονούμε για ένα καλό παιχνίδι κόντρα στην Εφές. Πάντα η άμυνα είναι σημαντική. Μέχρι πριν μερικά παιχνίδια ήμασταν η δεύτερη καλύτερη ομάδα αμυντικά στην Ευρωλίγκα αν θέλετε να μιλήσουμε για στατιστικά. Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε πέσει στην άμυνα αλλά και σε άλλες κατηγορίες. Δουλέψαμε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα και σίγουρα αύριο (21/2) θα είναι σημαντικό στοιχείο το αμυντικό μας προφίλ».

Για την αποχώρηση: «Όταν υπάρχουν ζητήματα δικαιοσύνης, ηθικής και ειλικρίνειας έχουμε στιγμές απελπισίας που απαιτούν ακραία μέτρα. Η ομάδα μας πήρε μία απόφαση, έκανε κάποια πράγματα και όπως είπα είμαι 100% μαζί της».

Μικρή ταλαιπωρία λόγω… ομίχλης για Ολυμπιακό

Μικρή ταλαιπωρία είχε η αποστολή του Ολυμπιακού πριν πετάξει για την Τουρκία. Η ομίχλη γύρω από το «Ελ. Βενιζέλος» έφερε καθυστέρηση μίας ώρας, με τους «ερυθρόλευκους» να… εγκλωβίζονται για λίγα παραπάνω λεπτά στο αεροδρόμιο.

Δείτε εικόνες από την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Κωνσταντινούπολη:

Φωτογραφίες: intime.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα