«Ποντικοί» στα σπίτια τους ενώ έπαιζαν μπάλα – Η έκπληξη του Κανουτέ στον Νάβας

Τις τελευταίες ημέρες είχαμε συνεχόμενες ληστείες σε σπίτια παικτών και στο εξωτερικό. Την Τρίτη (19/2), την ώρα που η Λυών αγωνιζόταν με την Μπαρτσελόνα για τους «16» του Champions League ληστές εισέβαλαν στα σπίτια των Μέμφις Ντεπάι, Λικά Τουσάρ και Παπ Σέικ Ντιόπ κλέβοντας χρήματα και κοσμήματα.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως στα σπίτια τους την ώρα που έγιναν οι ληστείες δεν βρισκόταν κανείς, αφού οι οικογένειές τους είχαν πάει στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Les

maisons de Memphis Depay, Lucas Tousart et Pape Cheikh Diop ont été cambriolées hier alors que ces derniers affrontaient Barcelone.

(@Le_Progres)#OL #OLBarca #Ligue1Conforama #Cambriolage pic.twitter.com/QAfpX99slR

— FOOTBALL ROOM (@FootballRoom1) 20 Φεβρουαρίου 2019

#OL : Trois cambriolages à Lyon !

Durant le match opposant l’Olympique Lyonnais et le FC Barcelone hier soir, les maisons de Memphis Depay, Lucas Tousart et Pape Cheikh Diop ont été visitées. pic.twitter.com/AW4lzLAjOM

— ⭐️ Mordu 2 Foot ⭐️ (@Mordu2Foot) 20 Φεβρουαρίου 2019

Πριν από μερικές ημέρες μία δυσάρεστη έκπληξη αντίκρισε ο Κέβιν – Πρινς Μπόατενγκ μόλις γύρισε σπίτι του μετά τον αγώνα με τη Βαγιαδολίδ. Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα έπεσε θύμα κλοπής και οι ληστές του πήραν συνολικά 300.000 ευρώ, αλλά και αρκετά κοσμήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα