Όταν τα γκολ έχουν «μαγεία», καθηλώνουν σε όποιο γήπεδο και εάν μπουν

Ένα γκολ μπορεί να είναι «μαγικό» είτε μπαίνει σε ματς σε τοπικό πρωτάθλημα στη χώρα μας, είτε για παράδειγμα σε ντέρμπι της Ουγγαρίας. Το προηγούμενο σαββατοκύριακο τέρματα που… καθηλώνουν είχαμε και σε γήπεδα, στα οποία δεν ήταν «καρφωμένα» πολλά βλέμματα. Καθίστε στην πολυθρόνας και απολαύστε.

Στο 90′ στο παιχνίδι ΑΕΚ Έβρου – ΜΑΣ Αρδας Καστανέων για την α’ κατηγορία της ΕΣΠ Έβρου μπήκε τέρμα

που έκρινε το ματς με απίστευτη εκτέλεση φάουλ. Το σημείωσε ο Δημήτρης Τρανόπουλος και το κατέγραψε η κάμερα της «Δέλτα Τηλεόραση».

Ένα σούπερ τέρμα είχαμε από στην α’ κατηγορία Κοζάνης στο παιχνίδι Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής – Ηρακλής Πτολεμαΐδας (4-1). Στο 7′ ο Δημήτρης Γκέτσιος έπιασε ένα απίστευτο σουτ λίγο έξω από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας, αφήνοντας «άγαλμα» τον τερματοφύλακα του Μιχαηλίδη. Έτσι σημειώθηκε το 1-0.

Μ’ ένα μαγικό γκολ στο 90’+3 «σημαδεύτηκε» το ντέρμπι του ουγγρικού πρωταθλήματος για την 21η αγωνιστική ανάμεσα στην 3η Ντέμπρετσεν και την πρωτοπόρο Φερεντσβάρος. Αυτός που έβαλε την «μαγική»… πινελιά ήταν ο 18χρονος Ντανιέλ Ζσόρι, ο οποίος έκανε ντεμπούτο για τους γηπεδούχους ως αλλαγή και τρέλανε κόσμο με το τέρμα του.

Check out this game winner for Debrecen over Ferencváros moments ago! #NB1 pic.twitter.com/NxFzrONGxF

— What Chris Tweets (@crusader120) 16 Φεβρουαρίου 2019

Daniel Zsori with the ridiculous injury-time winner for Debrecen v Ferencvaros. On his debut pic.twitter.com/kbjTokN0xp

James Dart (@James_Dart) 16 Φεβρουαρίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα