Μπάσκετ: Άλλαξε «χέρια» ο Πανιώνιος

Αλλαγή ιδιοκτησίας στην ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου. Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Αλευρογιάννης συμφώνησε να παραχωρήσει τις μετοχές του στον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και νωρίτερα το καλοκαίρι, αλλά στη συνέχεια η υπόθεση «ναυάγησε».

Αυτή τη φορά, ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε πως η μεταβίβαση των μετοχών ολοκληρώθηκε, αναφέροντας: «H KAE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει ότι σήμερα έγινε η οριστική μεταβίβαση των μετοχών

που εκπροσωπούσε η διοίκηση Αλευρογιάννη στον κ. Γιώργο Χριστοδουλόπουλο. Οι μετοχές παραχωρήθηκαν και η εγγυητική επιστολή παρέμεινε στην διάθεση της ΚΑΕ. Η απελθούσα διοίκηση εύχεται καλή συνέχεια, δύναμη και υπομονή, ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η αγωνιστική περίοδος 2018-2019».

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Χριστοδουλόπουλος μίλησε για ενίσχυση της ομάδας, τονίζοντας: «Ολοκληρώθηκε τυπικά και οριστικά η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Θα προχωρήσουμε άμεσα στην ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας με στόχο να εξασφαλίσει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ την θέση που του ανήκει στην Α1 κατηγορία. Είμαστε σίγουροι ότι στην προσπάθεια μας αυτή θα έχουμε αρωγό τον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ».

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η νέα διοίκηση του Πανιωνίου σκοπεύει να προχωρήσει αρχικά στην αλλαγή δύο ξένων. Κατά πάσα πιθανότητα οι Μπράντον Μπράουν και Τέιλορ Τζονς θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα του Κρις Χουγκάζ, ενώ γίνονται σκέψεις για την απόκτηση του Χριστόφορου Στεφανίδη.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα