Απόστολος Κατσιφάρας, ο «εκλεκτός» του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Τη στήριξη της υποψηφιότητας του Απόστολου Κατσιφάρα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από σύσκεψη της Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής υπό τον γραμματέα του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη.

Αναλυτικότερα, συγκρότηση ευρύτατων «συνδυασμών νίκης», στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και σε όλους τους δήμους της περιφέρειας, θα είναι ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ

Δυτικής Ελλάδας στις αυτοδιοικητικές εκλογές, σύμφωνα με την απόφαση της Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας του κόμματος, που συνεδρίασε χθες, Δευτέρα με την παρουσία του γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη.

Στην σύσκεψη τονίστηκε επίσης, ότι «μπροστά στις δύο επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών ο ρόλος του κόμματός μας είναι καταλυτικός και καθοριστικός στην προσπάθεια συγκρότησης ενός προοδευτικού πόλου απέναντι στις δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού και της ακροδεξιάς».

Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε η συνεργασία των αυτοδιοικητικών δυνάμεων που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, με την παράταξη του σημερινού περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, στη βάση, όπως τονίστηκε, συγκεκριμένων αυτοδιοικητικών προτάσεων και κατευθύνσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απόστολος Κατσιφάρας, ΣΥΡΙΖΑ, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,apostolos katsifaras, syriza, perifereia dytikis elladas