Απέλυσαν από το Open τον άνθρωπο που διέρρευσε το βίντεο με τον διάλογο των Στάη – Τσίπρα

Μετά το σάλο που ξέσπασε σχετικά με τη διαρροή του βίντεο με τον διάλογο της Έλλης Στάη με τον Αλέξη Τσίπρα στο διάλειμμα του δελτίου ειδήσεων βρέθηκε ποιος το «ανέβασε» και απολύθηκε από το Open.

Η Έλλη Στάη βλέποντας το βίντεο με τη συνομιλία της με τον πρωθυπουργό στην εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα» τα έβαλε με τους παρουσιαστές κάνοντας λόγο για προϊόν υποκλοπής.

Η απάντηση όμως του Αντώνη Κανάκη έβαλε τα πράγματα στη θέση τους καθώς εξήγησε ότι το κομμάτι είχε «ανέβασε» στο web

του open και από εκεί το βρήκανε.

«Κάποιοι φαίνεται πως γνώριζαν τι συνέβαινε. Και αυτοί οι κάποιοι είναι το κανάλι. Το κανάλι ουδέποτε τοποθετήθηκε για την υπόθεση. Άφηνε να διαρρέει ότι θα ξεκινήσει ΕΔΕ και έψαχναν υποτίθεται να δουν τι συνέβη. Στην πραγματικότητα, φαίνεται πως στο κανάλι γνώριζαν καλά τι έχει συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόσωπο που ανήρτησε το βίντεο στο web tv απολύθηκε από το Open. Και δεν απολύθηκε χθες. Έχει απολυθεί από τότε που συνέβη το περιστατικό αυτό.

Η συνομιλία δεν έμεινε πολύ στο web tv. Κατέβηκε αμέσως. Κατάλαβαν τι είχε γίνει. Στο Open θέλουν να μη δοθεί άλλη συνέχεια στο περιστατικό. Το κανάλι ήξερε, αλλά η Έλλη Στάη ουδέποτε ενημερώθηκε για το περιστατικό αυτό και ουδέποτε ενημερώθηκε ότι το κανάλι γνώριζε και την άφησε να βγάλει την ανακοίνωση αυτή. Αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι περιμένει και από την Έλλη Στάη μία συγγνώμη ο Αντώνης Κανάκης. Ουσιαστικά είναι εκείνη που τον κατηγόρησε για υποκλοπή», ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day.

Keywords
Τυχαία Θέματα