Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες για την τριπλή δολοφονία στον Έβρο – Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής (video)

Σε σενάρια τρόμου οδηγούν τα πρώτα συμπεράσματα του ιατροδικαστή Αλεξανδρούπολης που έκανε τη νεκροψίαΤα θύματα βρέθηκαν πισθάγκωνα δεμένα με πανομοιότυπα τραύματα από μαχαίρι.Τα σενάρια που εξετάζουν οι ΑρχέςΤην Παρασκευή αναμένεται να γίνει η νεκροτομή και να εξεταστούν αναλυτικότερα τα ευρήματα του

Σοκ προκαλούν οι νέες λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία των τριών γυναικών στον Έβρο.

Σε σενάρια τρόμου οδηγούν τα πρώτα συμπεράσματα του ιατροδικαστή Αλεξανδρούπολης που έκανε τη νεκροψία στις

τρεις γυναίκες.

Τα θύματα βρέθηκαν πισθάγκωνα δεμένα με πανομοιότυπα τραύματα από μαχαίρι. Οι τρεις γυναίκες, εκ των οποίων μάλιστα η μία ήταν ανήλικη, είχαν περάσει τα ελληνικά σύνορα.

Συγκεκριμένα, τα δύο κοριτσάκια, 12-15 ετών και 17-20 ετών βρέθηκαν δίπλα-δίπλα, δεμένες πισθάγκωνα, τοποθετημένες στα γόνατα να κοιτούν προς την ίδια πλευρά και με μόνα τραύματα, δύο βαθιά και θανατηφόρα χτυπήματα με μαχαίρι στους λαιμούς τους.

Λίγα μέτρα πιο μακριά βρέθηκε μια γυναίκα ηλικίας έως 35 ετών, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, δεμένη πισθάγκωνα με μέτωπο προς την ίδια πλευρά με τις ανήλικες και σφαγμένη με τον ίδιο τρόπο στον λαιμό. Οι ηλικίες τους προκύπτουν κατά προσέγγιση όπως τις είδε στο σημείο ο ιατροδικαστής, καθώς δεν έφεραν έγγραφα μαζί τους και εικάζεται πως είναι αφρασιατικής καταγωγής.

Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

Το σενάριο που πρώτο εξετάζουν οι Αρχές είναι να πρόκειται για θύματα διακινητών, οι οποίοι ενδεχομένως να τιμώρησαν τις γυναίκες εάν δεν πλήρωσαν για το πέρασμά τους στον Έβρο. Μπορεί η εκτέλεση να ήταν τιμωρία προς παραδειγματισμό των υπολοίπων μεταναστών που διέρχονται συνεχώς τα σύνορα.

Το δεύτερο σενάριο σχετίζεται με ενδοοικογενειακή διένεξη. Εάν επιβεβαιωθεί από την εξέταση DNA η συγγενική σχέση των γυναικών μεταξύ τους, εξετάζεται ο δράστης να προέρχεται από το ίδιο περιβάλλον και να προηγήθηκε διένεξη που αφορούσε λόγους ήθους, όπως έλεγαν αστυνομικοί στα σύνορα.

Το άλλο σενάριο έχει να κάνει με οργανωμένη εκτέλεση για θρησκευτικούς λόγους,

Ο ιατροδικαστής μίλησε για μετανάστριες, που μπορεί να προέρχονται από μία ευρεία περιοχή που περιλαμβάνει τη βόρεια Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Ασία.

«Ήταν δεμένες στα χέρια. Αυτό το συμβάν πρώτη φορά συμβαίνει στον Έβρο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης.

Αύριο αναμένεται να γίνει η νεκροτομή και να εξεταστούν αναλυτικότερα τα ευρήματα του κ. Παυλίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανατριχιαστικές, Έβρο –,anatrichiastikes, evro –