Κατακρεούργησαν 14χρονο αγόρι γιατί έμοιαζε με γκέι - Ξεψυχούσε και αυτοί φώναζαν συνθήματα

Ανατριχίλα και οργή προκαλεί είδηση από το Ιράκ, σύμφωνα με την οποία ένα 14χρονο αγόρι πέθανε μετά από επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε από νεαρούς, που πίστευαν ότι ήταν γκέι. Οι δράστες μάλιστα τράβηξαν σε βίντεο τις τελευταίες στιγμές του θύματος, κατά τις οποίες του φώναζαν ομοφοβικά συνθήματα.

Η αποτρόπαια επίθεση σημειώθηκε κοντά στο σπίτι του 14χρονου Χαμούντ αλ Μουταΐρι, στο Γιαρμούκ της Βαγδάτης. Οι δράστες, των οποίων ο αριθμός είναι άγνωστος, τον μαχαίρωσαν επανειλημμένα στην κοιλιά. Το βίντεο, που κυκλοφόρησε στα social media,

δείχνει τον 14χρονο να είναι πεσμένος στο έδαφος και να αιμορραγεί. Μια φωνή ακούγεται να του κάνει μια σειρά ερωτήσεων, συμπεριλαμβανομένου του "ποιο είναι το αγόρι σου", όπως αναφέρει το Kurdistan24.

Το θύμα που ξεψυχάει, ρωτάει από το προέρχεται το αίμα και τι βγαίνει από την κοιλιά του. Το άτομο που τραβάει το βίντεο του απαντάει "τα έντερά σου". Πριν σταματήσει η λήψη, ακούγεται να παρακαλάει να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο και να λέει "θέλω τη μαμά μου".

Οι αρχές της χώρας δεν έχουν ακόμη προβεί σε κάποιο σχόλιο για την άγρια δολοφονία και το βίντεο, με αρκετούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να εκφράζουν την οργή τους

Keywords
Τυχαία Θέματα