Ανάμεσα στους 102 συλληφθέντες της ΕΛ.ΑΣ και η γυναίκα που είχε ξεφύγει από το Λιμενικό

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στα Εξάρχεια το πρωί της Πέμπτης 11 ΑπριλίουΣυνολικά έγιναι 102 προσαγωγέςΑνάμεσα τους και η 49χρονη Ελληνοαυστραλή που είχε ξεφύγει από το Λιμενικό την προηγούμενη βδομάδα

Μια μεγάλη επιχείρηση «σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ έλαβε χώρα στα Εξάρχεια το πρωί της Πέμπτης 11 Απριλίου. Οι δράσεις της αστυνομίας είχαν στόχο την εκκένωση δύο καταλήψεων, στα κτήρια επί της οδού Τζαβέλα 21 και 25.

Συνολικά προέκυψαν 102 προσαγωγές εκ των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία είναι μετανάστες που έχουν οδηγηθεί στη Διεύθυνση Αλλοδαπών,

για να εξακριβωθούν τα στοιχεία τους και το καθεστώς παραμονής τους στην χώρα.

Σημειώνεται, πως ανάμεσα στις προσαγωγές αυτές, είναι και η 49χρονη Ελληνοαυστραλή η οποία είχε διαφύγει όταν κατάφεραν να την απελευθερώσουν κουκουλοφόροι που επιτέθηκαν στους Λιμενικούς, την Πέμπτη 4 Απριλίου.

Οι αρχές ερευνούν την εμπλοκή της στο περιστατικό.

Παράλληλα, λίγο αργότερα, από τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εισέβαλαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Πλατεία Εξαρχείων και ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μεγάλο απόθεμα ναρκωτικών. Στη συνέχεια προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις, δύο άνδρες ηλικίας 24 και 40 ετών και γυναίκα ηλικίας 23 ετών.

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ/ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα