Ανακουφισμένος από την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ ο Μπρους Ντίκινσον

«Αρκετά ήσυχος με την ιδέα» της αποχώρησης της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως αυτή συμφωνήθηκε στη Σύνοδο Κορυφής την Κυριακή, δήλωσε ο frontman των Iron Maiden, Μπρους Ντίκινσον.

Ο θρύλος της μέταλ μουσικής υπερασπίστηκε το Brexit δηλώνοντας πως και ο ίδιος το είχε ψηφίσει στο δημοψήφισμα του 2016. Σε ένα βίντεό του για το γαλλικό ενημερωτικό

περιοδικό L’ Obs ο Ντίκινσον ανέφερε πως «οι Maiden κάνουν παγκόσμια μουσική, έχουν οπαδούς παντού. Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα όταν κάνουμε τουρ στην Αυστραλία, και η Αυστραλία δεν είναι μέρος της ΕΕ. Ούτε στην Ιαπωνία, ούτε στην Αμερική. Ααα, για να δω, ούτε αυτά είναι μέρος της ΕΕ. Έχουν οι μουσικοί πρόβλημα να έρχονται στην Ευρώπη; Όχι. Το ενδιαφέρον μάλιστα σχετικά με το Brexit είναι ότι οι άνθρωποι ψήφισαν για αυτό. Είμαι αρκετά ανακουφισμένος με την ιδέα».

Στη συνέχεια ανέφερε: Υπάρχουν πολλές ανοησίες και τρομακτικές ιστορίες και από τις δύο πλευρές, πράγμα που μου φαίνεται αρκετά ανώριμο. Το Brexit θα μας επιτρέψει να είμαστε πιο ελαστικοί και πιστεύω ότι και οι άνθρωποι στην Ευρώπη θα επωφεληθούν από αυτό. Αυτό που έχεις αυτή τη στιγμή είναι ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν κάνει ικανοποιητική δουλειά στις δημοκρατίες της Ευρώπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα