Αυτός είναι ο πρωταθλητής του τζούντο που πιάστηκε για δεκάδες κλοπές – Στη δημοσιότητα και ο συνεργός του (εικόνες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες, δύο μελών της εγκληματικής οργάνωσης, που ενέχεται στη διάπραξη σωρείας κλοπών από σπίτια, σε διάφορες περιοχές της Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας και Αχαΐας.

Πρόκειται για τους: ΖΙΝΤΙΡΙΔΗ Ταριέλ του Αλεξάνδρου και της Λάλι, που γεννήθηκε την 20-12-1987, στην Τιφλίδα Γεωργίας.

Ο 31χρονος είναι πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής στο τζούντο. Στην απολογία του στον ανακριτική είχε αρνηθεί τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστήριξε πως δεν χρειάζεται να κάνει κλοπές καθώς έχει επενδύσει τα χρήματα που κέρδισε από τις διεθνείς διακρίσεις του στο τζούντο στη Γεωργία και έτσι δεν έχει καμία βιοποριστική ανάγκη.

Ο κατηγορούμενος στην υπερασπιστική του γραμμή επικαλέστηκε το αθλητικό παρελθόν του, από το 2003 ως το 2007, διάστημα κατά το οποίο είχε πετύχει πολλές διεθνείς διακρίσεις στο τζούντο εκπροσωπώντας τη χώρα μας. Μάλιστα η συνήγορος του προσκόμισε στον 30ο ανακριτή και σχετικό έγγραφο από την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο.

Ταριέλ Ζιντιρίδη

Ο δεύτερος που συνελήφθη ως συνεργός του Ζιντιρίδη είναι ο BLIADZE LASHA του TAMAZI και της ANA , που γεννήθηκε την 31-12-1991, στη Γεωργία.

Keywords
Τυχαία Θέματα