Η Τσέλσι ανακοίνωσε Γκριν, φεύγει για Ρεάλ ο Κουρτουά – Στην Μπάγερν ο 17χρονος Ντέιβις με 11 εκατ. ευρώ (εικόνες)

Στην Τσέλσι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρόμπερτ Γκριν. Ο 38χρονος πρώην διεθνής Αγγλος τερματοφύλακας υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Λονδίνου.

Ο Γκριν αγωνίστηκε σε Γουέστ Χαμ, ΚΠΡ, Νόριτς και τον Ιούνιο έμεινε ελεύθερος από τη Χάντερσφιλντ. Η απόκτηση του Άγγλου τερματοφύλακα, φουντώνει τη φημολογία για μετακίνηση του Τιμπό Κουρτουά στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Chelsea signs Rob Green

on a free transfer for a year to replace Thibaut Courtois, who has agreed personal terms with Real Madrid. #PoojaFootball pic.twitter.com/rK9Lqy83Hv

— POOJA… (@PoojaMedia) 26 Ιουλίου 2018

****
Η Μπάγερν Μονάχου επένδυσε στο μέλλον, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 17χρονου Καναδού επιθετικού, Αλφόνσο Ντέιβις, αντί 11 εκατ. ευρώ, ποσό που αποτελεί ρεκόρ για μεταγραφή παίκτη από τη Βόρεια Αμερική. Ο Ντέιβις αγωνιζόταν στην ομάδα του Βανκούβερ, Γουάιτκαπς, και θεωρείται ένα από τα νέα μεγάλα ταλέντα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Ο νεαρός άσος θα ενταχθεί στο δυναμικό των Βαυαρών τον Ιανουάριο του 2019. Ο Ντέιβις γεννήθηκε το 2000 σε προσφυγικό καταυλισμό στην Γκάνα, όπου οι γονείς του είχαν καταφύγει για να γλιτώσουν από τον εμφύλιο πόλεμο στη Λιβερία.

Alphonso Davis Bayern kit will be purchased soon come. pic.twitter.com/0b6Xn3gpO4

— Benny G (@beno_greeno) 25 Ιουλίου 2018

****
Στο αγγλικό ποδόσφαιρο επέστρεψε ο Αντρέ Σούρλε, καθώς υπέγραψε στη Φούλαμ, ως δανεικός για δύο χρόνια από την Ντόρτμουντ. Ο 27χρονος ακραίος επιθετικός επιστρέφει στο αγγλικό ποδόσφαιρο μετά από τη (μέτρια) θητεία που είχε στην Τσέλσι τη διετία 2013-15. «Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά στην Αγγλία. Η Φούλαμ ήταν η πρώτη ομάδα που έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτησή μου», τόνισε ο Γερμανός διεθνής επιθετικός, μετά την υπογραφή των συμβολαίων.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα