#SurvivorGR: «Βγήκαν τα μαχαίρια» ανάμεσα σε γνωστό site και τη Μαριάννα Καλέργη (video)

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην «αδικημένη» του Survivor, Μαριάννα Καλλέργη και το γνωστό site youweekly.gr, με τις προσβολές να σκάνε σαν βόμβες και από τις δύο πλευρές.

Η Καλέργη ανέβασε ένα βίντεο στο facebook στο οποίο αναφέρει ότι το συγκεκριμένο

site γράφει ανακρίβειες για όσα η ίδια έχει δηλώσει, ενώ τονίζει πως «είναι το πιο αναξιόπιστο site». «Λυπάμαι πολύ, είναι το πιο αναξιόπιστο site για μένα, έγραψε σήμερα το πρωί ότι είμαι στο νοσοκομείο, ενώ δεν είμαι στο νοσοκομείο, δεν ξέρω από πού παίρνουν τις πληροφορίες. Επίσης γράφουν πως είπα ότι κάνουν σεξ στην άλλη ομάδα, δεν είπα κάτι τέτοιο», λέει ενώ απειλεί με μηνύσεις εάν δεν κατέβει το άρθρο.

Και κάπου εδώ έρχεται η απάντηση της δημοσιογράφου του youweekly η οποία «ξεφτιλίζει» την πρώτη αποχωρήσασα του Survivor, δίνοντας στη δημοσιότητα το ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο η ίδια ισχυρίζεται τα όσα αρνείται. « Προφανώς πήραν τηλέφωνο από τον ΣΚΑΙ την παίκτρια του survivor και της τα έχωσαν χοντρά. Η Μαριάννα λοιπόν με το που έγινε αυτό άρχισε να φωνάζει και να λέει… «Εγώ δεν μίλησα δεν είπα τίποτα σε κανέναν, θα κάνω μηνύσεις!»».

«…Η Μαριάννα Καλέργη δεν σταμάτησε εδώ όμως… Έφτιαξε και ένα βίντεο στο οποίο δημοσίως μας κατήγγειλε ως αναξιόπιστους και εμένα στο dimisblog και το Youweekly.gr, συκοφαντώντας μας δημόσια! Λέγοντας ότι δεν μίλησε ποτέ στο «Youweekly» και πως δεν είπε για σεξ ή ότι ήταν άρρωστη κλπ κλπ, ότι θα κινηθεί νομικά (θα τα ακούσετε και μόνοι σας)!! Ουπς αυτό ήταν μεγάλο φάουλ. Χωρίς παρεξήγηση Μαριάννα μου θα παίξουμε σε ένα ωραίο βίντεο το ηχητικό ντοκουμέντο από την συνέντευξη σου!», συνεχίζει η δημοσιογράφος και… τη «δίνει στεγνά».

Πάντως σύμφωνα με όσα ακούσαμε στο ηχητικό ντοκουμέντο η Καλέργη αναφέρεται στο «ζευγαράκι» του παρακάτω βίντεο:

Keywords
Αναζητήσεις
?????????? ? ??????????
Τυχαία Θέματα