Ανεβάζει τους τόνους ο Τσίπρας – «Ο κ. Μητσοτάκης έχει κρυφτεί» (video)

«Είμαι εδώ για να απαντήσω σε όποια ερώτηση μου θέσετε». Με αυτό τον τρόπο ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή, στο πλαίσιο της «Ώρας του Πρωθυπουργού», αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της Νέας Δημοκρατίας, η οποία «προτιμά τους μονολόγους και όχι τη ζωντανή συζήτηση στη Βουλή».

Ο πρωθυπουργός απαντώντας σε ερώτηση του Βασίλη Λεβέντη

σχετικά με το Eurogroup της περασμένης Δευτέρας, τον ευχαρίστησε λέγοντας «Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων για την ευκαιρία που μου δίνει για να ενημερώσω το σώμα και να τοποθετηθώ μετά από την πολύ σημαντική εξέλιξη που είχαμε την προηγούμενη Δευτέρα.

Τον ευχαριστώ διότι ήταν ο μόνος που μπήκε στον κόσμο να καταθέσει ερώτηση, ενώ συνάδελφοί του δεν έκριναν σκόπιμο να αξιοποιήσουν την ώρα του πρωθυπουργού, διότι πιστεύουν ότι είναι προτιμότερο να κρύβονται πίσω από μονολόγους και όχι από τον ζωντανό, τον αληθινό διάλογο μέσα στο κοινοβούλιο».

Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε «Εγώ λοιπόν θέλω να επαναλάβω ότι θα είμαι εδώ για τους αρχηγούς των κομμάτων, κάθε Παρασκευή, αρκεί να με ρωτάνε.

Θα είμαι εδώ για να με ρωτάνε και εύκολες και δύσκολες ερωτήσεις, διότι μπορεί να με κατηγορήσετε για πολλά, αλλά όχι για το ότι κρύβομαι, όπως κρύβονται κάποιοι άλλοι τις τελευταίες μέρες. Κάτι τέτοιο φαίνεται και από τα άδεια έδρανα της Νέας Δημοκρατίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα