Super League: Παραιτήθηκε από την προεδρία ο Μπαταγιάννης

Την παραίτησή του από την προεδρία της Super League υπέβαλε την Τετάρτη (10/4) ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης. Όπως ανακοινώθηκε από την ίδια την Λίγκα, οι λόγοι της παραίτησης είναι προσωπικοί.

Ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης βρισκόταν σε αυτή τη θέση από τις 25 Ιουνίου 2018, έχοντας την υποστήριξη και του Ολυμπιακού,

με τη θητεία του να είναι διετής. Βάσει του καταστατικού της λίγκας, θα προκηρυχθούν άμεσα εκλογές για τον αντικαταστάτη του.

Όπως αναφέρει το sdna.gr στην ανακοίνωσή του προς τα μέλη του Λίγκας, ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης τονίζει ότι είναι «καθαρά προσωπικοί» οι λόγοι της παραίτησής του, καθώς «με δεδομένο ότι στα ιδιαίτερα αυξημένα προβλήματα του Συνεταιρισμού, δεν έχω πλέον τη δυνατότητα λόγω των σοβαρών προσωπικών προβλημάτων, να αφιερώσω περισσότερο χρόνο για την επίλυση τους και θεωρώ ότι θα ήταν προτιμότερο για το συμφέρον του Συνεταιρισμού να με διαδεχθεί κάποιος που θα μπορεί να διαθέσει περισσότερο».

Και καταλήγει: «Παρακαλώ τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Συνεταιρισμού (σ.σ. Χρήστος Δάρας) όπως άμεσα ενεργοποιήσει τις διαδικασίες, για την εκλογή νέου Προέδρου ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στη λειτουργία του».

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ανακοινώνεται ότι ο κ. Ευάγγελος Μπαταγιάννης υπέβαλλε σήμερα την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League για προσωπικούς λόγους».

Να θυμίσουμε ότι ότι ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης στην πρώτη συνάντηση των ομάδων με τον Γιώργο Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών έδωσε ο ίδιος το «παρών», αλλά στην τελευταία, όταν και επήλθε συμφωνία, τη Λίγκα εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος Χρήστος Δάρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα