«Όπου υπάρχουν νέοι, υπάρχει ελπίδα, υπάρχει αντίσταση», το μήνυμα του Πέτρου Κόκκαλη για τις ευρωεκλογές

Μήνυμα προς τους νέους της χώρας στέλνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχία και εκπρόσωπος της πολιτικής κίνησης «ΚΟΣΜΟΣ», Πέτρος Κόκκαλης με ανοικτή επιστολή του.

Στις 26 Μαΐου «αποφασίζετε σε ποιον κόσμο θέλετε να ζήσετε», είναι το μήνυμα που στέλνει ο κ. Κόκκαλης «προς εσάς, τη νέα γενιά των μεγάλων αλλαγών».

Όπως αναφέρει στην επιστολή του, «απευθύνομαι σε εσάς, που εμπιστεύομαι. Τις νέες και τους νέους που είστε

ο ανθός του κόσμου. Απευθύνομαι και σας καλώ σε μία πορεία προς το μέλλον. Με τη δική σας ψήφο, σε αυτή την εξαιρετικά σημαντική εκλογική αναμέτρηση για την Ευρώπη αλλά και όλο τον κόσμο, γράφετε την ιστορία που μας ξημερώνει. Στις 26 Μαΐου αποφασίζετε για το μέλλον της Κρήτης και της Βαλένθια. Της Ηπείρου και του Οντάριο. Των νησιών του Αιγαίου, Ιονίου και της Ωκεανίας. Αποφασίζετε σε ποιόν κόσμο θέλετε να ζήσετε».

Σε άλλο σημείο της επιστολής του υπογραμμίζει ότι «όπου υπάρχουν νέοι, υπάρχει ελπίδα, υπάρχει αντίσταση» και τους προτρέπει να αγωνιστούν:

«Αγωνιστείτε, και με την ψήφο σας, για μία Ευρώπη που αναλαμβάνει δράση για την αειφορία και την πρόοδο. Για μία Ευρώπη της Αλληλεγγύης, της Αλήθειας και του Αγώνα. Γι’ αυτή την Ευρώπη ψηφίζετε».

Καταλήγοντας, δίνει «ραντεβού στην κάλπη και στο μέλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όπου, Πέτρου Κόκκαλη,opou, petrou kokkali