Στο Τσεπέλοβο Ιωαννίνων ο Ντένζελ Ουάσινγκτον με τον γιο του – Για τα γυρίσματα του «Born to be murdered»

Ο Οσκαρικός ηθοποιός, Ντένζελ Ουάσινγκτον, βρέθηκε στο Τσεπέλοβο Ιωαννίνων, προκειμένου να παρακολουθήσει μέρος των γυρισμάτων της ταινίας «Born to be murdered» στην οποία πρωταγωνιστεί ο γιος του, Τζον Ντέιβιντ.

«Τα γυρίσματα γίνονται στο Τσεπέλοβο στο Σκαμνέλι και σε άλλα σημεία του Ζαγορίου και είναι προς το τέλος τους. Στη διάρκεια των γυρισμάτων ο πατέρας του πρωταγωνιστή μάς τίμησε με την παρουσία του για δύο μέρες το χωριό μας ερχόμενος κατευθείαν με ιδιωτική πτήση από την Αμερική στα Γιάννενα. Απλός και προσηνής ο Denzel Washington

καθώς και η γυναίκα του κατέλυσαν σε ξενώνα του χωριού μας και παρακολούθησαν τα γυρίσματα στα οποία ο γιος τους πρωταγωνιστούσε. Περπάτησαν στα καλντερίμια του χωριού μας και απόλαυσαν τοπικά εδέσματα στην πλατεία του Τσεπελόβου. Με χαμόγελο ανταπέδιδε τους χαιρετισμούς από τους ντόπιους και τους ξένους και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί τους», αναφέρει ο Γιάννης Φερεντίνος στο epiruspost.gr.

Υπενθυμίζεται ότι η ταινία γυρίζεται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, ενώ στις 10 και 11 Μαρτίου είχαν κλείσει οι δρόμοι περιμετρικά της Πλατείας Συντάγματος για τα γυρίσματα στην Αθήνα.

(epiruspost.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσεπέλοβο Ιωαννίνων, Ντένζελ Ουάσινγκτον, Born,tsepelovo ioanninon, ntenzel ouasingkton, Born