Όλα για την μεταμόσχευση μαλλιών

Η απώλεια μαλλιών ήταν ανέκαθεν ένα αισθητικό πρόβλημα που απασχολούσε εξίσου τους άνδρες και τις γυναίκες. Ωστόσο, αυτό το ζήτημα βρίσκει οριστική λύση με την πιο εξελιγμένη και αποτελεσματική μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών: την μέθοδο FUE.

Μέθοδος FUE για πυκνά μαλλιά

Η πιο σύγχρονη τεχνική που εφαρμόζεται σήμερα είναι η τεχνική FUE. Ενώ στην παλαιότερη τεχνική FUT/Strip ο γιατρός λάμβανε χειρουργικά ένα κομμάτι δέρματος από το πίσω μέρος του κεφαλιού του ασθενούς, με τη νέα

εξελιγμένη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE, τα τριχοθυλάκια αφαιρούνται μεμονωμένα από τη δότρια χώρα και μεταφέρονται εν συνεχεία, ένα προς ένα, στη λήπτρια περιοχή όπου εντοπίζεται το πρόβλημα αραίωσης. H σύγχρονη τεχνική εμφύτευσης μαλλιών δεν αφήνει καθόλου ουλές και σημάδια, είναι ανώδυνη και δίνει τη δυνατότητα στους ασθενείς να επιστρέψουν άμεσα στις καθημερινές τους δραστηριότητές.

Μέγιστη πυκνότητα στα μαλλιά

Το αποτέλεσμα αρχίζει να γίνεται ορατό σταδιακά μετά τον τρίτο μήνα και ολοκληρώνεται μέσα σε 1 χρόνο. Η επαναφύτρωση των τριχοθυλακίων που εμφυτεύτηκαν φτάνει το θεαματικό 98% εφόσον εφαρμοστεί από έμπειρη ιατρική ομάδα με εξειδίκευση στη συγκεκριμένη τεχνική.

Απόλυτα διακριτικό αποτέλεσμα

Η εξελιγμένη εκδοχή της FUE είναι η «Ακούρευτη Συνεδρία FUE». Η συνεδρία εφαρμόζεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως η κλασσική συνεδρία FUE, έχοντας ωστόσο το σημαντικό πλεονέκτημα ότι αφήνει άθικτο το μήκος των μαλλιών, καθώς δεν απαιτείται κούρεμα της δότριας και λήπτριας χώρας. H ακούρευτη συνεδρία FUE καταγράφει ιδιαίτερη ζήτηση καθώς η ανάγκη πολλών ανθρώπων να επιστρέψουν άμεσα στις επαγγελματικές και κοινωνικές τους υποχρεώσεις τους κάνει να προτιμούν την ακούρευτη συνεδρία, η οποία εξασφαλίζει ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα με απόλυτη διακριτικότητα.

Οριστική λύση

Η μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE είναι η μοναδική αποτελεσματική και οριστική λύση για την αποκατάσταση της αραίωσης μαλλιών, καθώς καμία άλλη φαρμακευτική θεραπεία δεν βοηθά στην επαναφύτρωση των τριχών. Yπάρχουν βέβαια κάποιες φαρμακευτικές ουσίες, όπως η μινοξιδίλη και η φιναστερίδη, οι οποίες μπορούν να επιβραδύνουν την τριχόπτωση, αλλά σίγουρα δεν λύνουν οριστικά το πρόβλημα.

The post Όλα για την μεταμόσχευση μαλλιών appeared first on Doctoranytime Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα