Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για την 29χρονη που πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα

.

Σε ψυχιατρική κλινική νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, οδηγείται σήμερα Τρίτη η 29χρονη που ομολόγησε ότι πέταξε το 11 μηνών μωρό της στον Αλιάκμονα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σε αυτό το πλαίσιο, αναμένεται να εξακριβωθεί αν υπάρχουν θέματα ψυχιατρικής φύσης ή διαταραχές που να την

επηρέασαν, τόσο κατά την πράξη, όσο και κατά την επαφή της με τις αρχές.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, όταν έφτασε στο σημείο, όπου πνίγηκε το μωρό για την αναπαράσταση με το αυτοκίνητο της Ασφάλειας Βέροιας μαζί με τον Ανακριτή, φέρεται να είπε «θέλω να αλλάξω την κατάθεσή μου. Αυτά που είπα δεν συνέβησαν. Εγώ έριξα το παιδί στο νερό».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ThessToday, η 29χρονη δέχτηκε μια σειρά από πιεστικές ερωτήσεις στο φράγμα του Αλιάκμονα και κάποια στιγμή ομολόγησε, λέγοντας πως ήταν εκείνη που πέταξε το μωρό στα παγωμένα νερά και έφυγε από το σημείο. Στα πλάνα από κάμερες ασφαλείας που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, φαίνεται να μπαίνει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών και στη συνέχεια να απομακρύνεται.

Εάν η γνωμάτευση αναφέρει ότι η 29χρονη χρήζει ψυχιατρικής  παρακολούθησης, τότε θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, επειδή εκεί υπάρχει ψυχιατρική κλινική. Στην αντίθετη περίπτωση, θα μεταφερθεί σε γυναικείες φυλακές που δεν έχουν τέτοιου είδους κλινική.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ, ThessToday.gr

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...Ποιο ελληνικό νησί βρίσκεται στους δημοφιλέστερους προορισμούς για το '23 σύμφωνα με ειδικούςΤο νούμερο ένα σνακ για να ανεβάσει τα επίπεδα ενέργειάς μαςΈκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Χειροτερεύει ο καιρός από το βράδυ ως και την Τετάρτη
Keywords
Τυχαία Θέματα