Ρούλα Πισπιρίγκου: Δάκρυσε στο άκουσμα του κατηγορητηρίου – Δασκαλάκης: «Θέλω να δικαιωθεί η μνήμη της Τζωρτζίνας μου»

Αμίλητη και ντυμένη στα μαύρα μπήκε στην αίθουσα του δικαστηρίου η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία συνοδευόταν από πέντε πάνοπλους αστυνομικούς.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της είναι τεράστια  καθώς εμφανίστηκε με λιγότερα κιλά και αλλαγή ακόμα και στο χρώμα των μαλλιών της.

Όπως μετέδωσε το Star η κατηγορούμενη μπαίνοντας στη δικαστική αίθουσα αντίκρισε τον Μάνο Δασκαλάκη. Τον κοίταξε έντονα και κάθισε στη θέση της. Πίσω της ακριβώς κάθονταν

η μητέρα και η αδερφή της.

Ο Μάνος Δασκαλάκης βρισκόταν στα αριστερά της στην απέναντι πλευρά. Σε αυτή τη δίκη τον έχει απέναντι, καθώς στηρίζει τις κατηγορίες εναντίον εκπροσωπούμενος από δύο δικηγόρους.

Το παρασκήνιο της δίκη 

Η κατηγορουμένη μίλησε στη δίκη μόνο μία φορά αναφέροντας ποια είναι και πού γεννήθηκε. Αμέσως μετά όρθια άκουσε τις δυο βαριές κατηγορίες από την εισαγγελέα της έδρας και στο τέλος δάκρυσε για πρώτη φορά δημοσίως. Όταν κάθισε στη θέση  της έβγαλε από την τσέπη της ένα χαρτομάντηλο και το έβαλε στα μάτια της. 

Ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν πίσω της διαγώνια.

«Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη και να δικαιωθεί η μνήμη της Τζωρτζίνας μου». 

Αυτά ήταν τα λόγια του στη δημοσιογράφο του Star, Tασούλα Παπανικολάου, και συμπλήρωσε ότι είναι μία δύσκολη διαδικασία για τον ίδιο.

Όπως περιέγραψε η δημοσιογράφος, ο Μάνος Δασκαλάκης θρηνεί τρία παιδιά, ήταν φανερά στρεσαρισμένος και προβληματισμένος. Στη δικαστική αίθουσα ήταν μόνος του. Η κατηγορούμενη τον συνάντησε χθες για πρώτη φορά από την ημέρα της σύλληψής της.

Εκείνος δεν την κοίταξε ούτε ένα δευτερόλεπτο. Ούτε εκείνη, ούτε την οικογένεια της.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρούλα Πισπιρίγκου, Δάκρυσε, – Δασκαλάκης, Θέλω, Τζωρτζίνας,roula pispirigkou, dakryse, – daskalakis, thelo, tzortzinas