Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους ο Γιώργος Σαχπατζίδης

Με απόφαση που ελήφθη κατά πλειοψηφία το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας έκανε δεκτή την αίτηση αποφυλάκισης του κατηγορούμενου για την υπόθεση με τις χρυσές μίζες Γιώργου Σαχπατζίδη, ορίζοντάς του εγγυοδοσία 5.000 ευρώ, με περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα κάθε 1η και 15 του μήνα.

Η εισαγγελέας κα Δημητρίου, είχε προτείνει εγγυοδοσία 50.000 ευρώ. Στο μεταξύ αύριο στις 9:00 το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στην εισαγγελέα διαφθοράς Ελένη Ράικου και
στην επίκουρη εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλους προκειμένου να εξεταστεί ως μάρτυρας στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας που διενεργείται με αφορμή τις καταγγελίες περί διαφθοράς στην πολιτική ζωή που έκανε στη Δικαιοσύνη η Βίκυ Σταμάτη μετά από την απόπειρα απόδρασής της.

Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγος του πρώην υπουργού έχει κατονομάσει στις εισαγγελείς ένα πολιτικό πρόσωπο.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα