Βusy Philipps: Aνακοίνωσε μέσω podcast πως χώρισε

20:17 28/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η Busy Philipps και ο σύζυγός της, σεναριογράφος και σκηνοθέτης Marc Silverstein αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 15 χρόνια γάμου.

Η Philipps ανακοίνωσε τα θλιβερά νέα στο επεισόδιο της Παρασκευής στο podcast που έχει, “Busy Philipps Is Doing Her Her“, και απεκάλυψε ότι αυτή και ο Silverstein ζουν χώρια εδώ και έναν χρόνο. Είπε συγκεκριμένα:

«Έχει περάσει πολύς καιρός

που ο Marc και εγώ έχουμε χωρίσει. Τα παιδιά μας ξέρουν, οι οικογένειές μας, οι φίλοι μας το ξέρουν», είπε. “Και πραγματικά έχουμε συζητήσει τον τρόπο που θα το χειριστούμε στη δημόσια ζωή μας. Η πρώτη φορά που χωρίσαμε ήταν πέρσι τον Φεβρουάριο.

Και συνέχισε αναφέροντας πως πρέπει όλοι οι fans να σεβαστούν την οικογένειά τους αυτή τη στιγμή.

Η Busy πρόσθεσε ότι και μόνο η ιδέα ότι πρέπει να δημοσιοποιήσει με στερεότυπο τρόπο τον χωρισμό τους, έκανε τόσο εκείνη, όσο και τον Marc να νιώθουν περίεργα, άσχημα, σαν να είναι άρρωστοι…

Η ηθοποιός εξήγησε ότι πρέπει να κάνεις μόνο «αυτό που είναι σωστό για σένα και την οικογένειά σου και ότι «δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις μια συμβατική ιδέα μόνο και μόνο επειδή έχει γίνει στο παρελθόν». Σημείωσε ότι αυτή και ο Marc ήθελαν να «καταλάβουν» τα συναισθήματά τους πριν δημοσιοποιήσουν την απόφασή τους.

«Ο πιο σίγουρος τρόπος με τον οποίο ο Marc και εγώ μπορέσαμε να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας που αγαπάμε τόσο πολύ ήταν να μην εμπλέκουμε το κοινό», κατέληξε η Philipps. Αυτή και ο Silverstein θα έχουν κοινή επιμέλεια των δύο παιδιών τους, της Birdie Leigh, 13, και την οκτάχρονη Cricket Pearl.

Η Βusy Philipps και ο Marc Silverstein παντρεύτηκαν το 2007, αλλά τα 15 χρόνια γάμου τους δεν ήταν πάντα ευτυχισμένα. Η Philipps είχε στο παρελθόν σχέση με έναν άλλον άνδρα, για την οποία είχε παλαιότερα μιλήσει. Αλλά και όταν είχε γεννηθεί το πρώτο τους παιδί ο Silverstein δεν της στάθηκε όσο εκείνη θα ήθελε.

“Δεν καταλάβαινε πώς να γίνει μπαμπάς και, στην πραγματικότητα, δεν προσπάθησε. Όταν του είπα ότι ήθελα να κάνω ένα δεύτερο παιδί, μου είπε, «Καλά, αλλά όλα είναι για σένα». Ήταν τόσο σπαρακτικό».

Η ίδια ανέφερε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Parents για τη σχέση της με τον Marc: «Ο γάμος είναι πάντα δύσκολος, αλλά ειδικά όταν έχεις παιδιά… Θα περάσεις περιόδους που δεν σου αρέσει, αλλά πάντα πρέπει να υπάρχει ένα άτομο πρόθυμο να παλέψει. Πήγα στον Marc αρκετές φορές και του είπα, πως δεν μπορώ να το κάνω πια. Κάτι πρέπει να αλλάξει, και είσαι εσύ. Είμαστε μια δουλειά σε εξέλιξη… αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα