Κρατερός Κατσούλης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας του – «Είναι πολύ δύσκολο και χρειάζομαι χρόνο»

Με μια πολύ δυσάρεστη είδηση ήρθε αντιμέτωπος ο Κρατερός Κατσούλης, αφού «έφυγε»  από τη ζωή η πολυαγαπημένη μητέρα του. Η ίδια βρισκόταν το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο, με τον ηθοποιό να είναι συνεχώς στο πλευρό της και να τη φροντίζει.

Δυστυχώς, η κυρία Ουρανία ή κατά κόσμον Άνια δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος τον Κρατερό Κατσούλη. Το στενάχωρο γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος ο ηθοποιός μέσα από τα social media.

Το απόγευμα του Σαββάτου 28/5,

ο Κρατερός Κατσούλης έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μαμάς του, ευχαριστώντας δημόσια όσους του έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης.

«Τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης, τα συλλυπητήρια,οι ευχές σας για το ταξίδι της, η αγάπη που στέλνετε, από την ώρα που έκανα γνωστό ότι έφυγε η μητέρα μου ,είναι πραγματικά ανεκτίμητα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Προσπαθώ γιατί θέλω να απαντήσω σε όλους αλλά μου είναι πολύ δύσκολο συναισθηματικά και χρειάζομαι χρόνο. Αγάπη φως και ευλογία σε όλους. Ουράνια Καλλίδου , κατά κόσμον Ανια. 1/4/44-25/5/22», έγραψε ο Κρατερός Κατσούλης.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @krateroskatsoulis

Διαβάστε ακόμα:

 Λάουρα Νάργες: Ο Χρήστος Σαντικάι τη βιντεοσκοπεί σε έξοδό τους – Δείτε τη φουσκωμένη κοιλιά της

 Παρθένα Χοροζίδου: «Ο καθένας πρέπει να έχει το κορμί που γουστάρει κι αν δεν αρέσει σε κάποιον να μην το κοιτάει»

 Έλενα Παπαρίζου: «Ο Χρήστος Δάντης ήταν ο παιδικός μου έρωτας»

Keywords
Τυχαία Θέματα