Το look των Χριστουγέννων από την Τόνια Σωτηροπούλου με Falconeri

Η καρδιά των Χριστουγέννων χτυπά στη Falconeri. Και συγκεκριμένα, έχει το πρόσωπο της Τόνιας Σωτηροπούλου, η οποία με το ζεστό χαμόγελό της και τα ακόμα πιο ζεστά πλεκτά του brand, μας δείχνει πώς θα φορέσουμε το πιο festive outfit.

@falconeriofficial

Για την Falconeri η μαγεία βρίσκεται σε κάθε λεπτομέρεια, με κομψά στοιχεία και εξαιρετικά νήματα που φωτίζουν τα Χριστούγεννά μας. Κι επειδή οι γιορτές είναι οικογενειακή υπόθεση, ο καλύτερος τρόπος για να δείξετε την αγάπη σας είναι με ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας, που η ποιότητά του ξεπερνά

κάθε προσδοκία. Τα πλεκτά της Falconeri φτιάχτηκαν με φροντίδα για μοναδικούς ανθρώπους που λατρεύουν την πολυτέλεια.

@falconeriofficial

Nude αποχρώσεις για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, αλλά και ζωηρά χρώματα συνθέτουν το cozy look των Χριστουγέννων. Είτε σκοπεύετε να περάσετε τις γιορτές με κόσμο σε λαμπερά events, είτε δίπλα από το τζάκι αγκαλιά με ένα βιβλίο, η απόλυτη συντροφιά σας θα είναι το αγαπημένο σας πλεκτό.

@falconeriofficial

Ούτε εκείνος, φυσικά, δεν θα μείνει με το παράπονο, καθώς η Falconeri φρόντισε και γι’ αυτόν με απαλά πλεκτά και κασκόλ που αγκαλιάζουν ζεστά το λαιμό, chic καπέλα και σκούφους που χαρίζουν μια πινελιά κομψότητας και πουλόβερ από κασμίρι, τα οποία γίνονται ακόμα πιο προσωπικά με το κεντημένο μονόγραμμα που θα επιλέξετε. Χαρίστε του ένα διαχρονικό κομμάτι που θα μείνει για πάντα στην ντουλάπα και στην καρδιά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Falconeri (@falconeriofficial)

@falconeriofficial

Για περισσότερες χειρονομίες αγάπης επισκεφτείτε το site της Falconeri στο https://www.falconeri.com/gr

#falconeri #notesoflove #superiorcashmere

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χριστουγέννων, Τόνια Σωτηροπούλου, Falconeri,christougennon, tonia sotiropoulou, Falconeri