Η πρώην Miss Universe Olivia Culpo μας υποδέχεται στο φωτεινό σπιτικό της στο LA

Την γνωρίσαμε ως την ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο και έγινε αγαπητή μέσω του λογαριασμού της στα social media. Το μοντέλο Olivia Culpo μάς ανοίγει τις πόρτες του εξίσου φιλικού και όμορφου σπιτιού της στο Los Angeles και αποκαλύπτει τον προσωπικό φωτεινό της χώρο, μια ζεστή φωλιά όπου διαμένει με τον σύντροφο της και τον μικρό Oliver.

@architecturaldigest

Το νέο της σπίτι με τα ψηλά ταβάνια, τα πέντε δωμάτια και την αυλή με την πισίνα, δεν ήταν

μια εύκολη απόφαση στη ζωή της Olivia καθώς όπως και η ίδια παραδέχεται «είμαι ένας άνθρωπος που παίρνω πολύ αργά αποφάσεις». Όπως και να έχει, το σπιτικό της έχει μετατραπεί στην προσωπική όαση της Culpo, ένα φιλικό μέρος στο οποίο μπορεί να βρίσκει την ησυχία της και να κάνει ένα διάλειμμα από την πολύβουη ζωή του Los Angeles.

@architecturaldigest

Το κυρίως καθιστικό βάφτηκε λευκό και διακοσμήθηκε με λευκά και ζεστά καφέ έπιπλα. Το μαρμάρινο τζάκι είναι το πολυτελές στοιχείο που κοσμεί το δωμάτιο όμως όχι και το πιο πολύτιμο για την Olivia Culpo. Ένα βιολί που μετρά πάνω από εκατό χρόνια, είναι τοποθετημένο στην βιτρίνα του σαλονιού όμως βγαίνει κάθε φορά που η μητέρα της, γνωστή βιολίστρια, την επισκέπτεται.

@architecturaldigest

Ξύλινα πατώματα με μαρμάρινα στοιχεία συνθέτουν και την κουζίνα της Miss Universe. Το λευκό είναι σίγουρα το αγαπημένο της χρώμα και παρότι θα μπορούσε να μετατρέψει το σπίτι σε ένα κρύο περιβάλλον, έχει συμβεί το άκρως αντίθετο.

@architecturaldigest

Κάθε δωμάτιο έχει διακοσμηθεί με μοναδικά vintage κομμάτια που κάποτε έζησαν σε ένα άλλο δωμάτιο. Όπως και η ίδια παραδέχεται, «θα ήταν πολύ εύκολο να στήσουμε ένα σπίτι σε 24 ώρες και να φαίνεται τέλειο σε μία φωτογράφιση, άλλα δεν θα είχα καμία σύνδεση με κανένα από αυτά τα στοιχεία.

@architecturaldigest@architecturaldigest

Το αγαπημένο δωμάτιο όλων πάντως αποκαλύπτει πως είναι ο χώρος με το μπιλιάρδο και μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο. Αυτή η περιοχή είναι για fun only, μια περιοχή η οποία σχεδιάστηκε έχοντας στο νου την post-pandemic εποχή.

@architecturaldigest@architecturaldigest

Σοφιστικέ διακόσμηση επιλέχθηκε για το υπνοδωμάτιο της Olivia αν και όπως παραδέχτηκε, δεν μπόρεσε να βγάλει το glam στοιχείο από μέσα της, εξ ου και ο υπερβολικός πολυέλαιος (ο οποίος δεν έχει φωτογραφηθεί). Για εμάς πάντως το καλύτερο δωμάτιο του σπιτιού θα είναι πάντα η ντουλάπα, όπου ως σωστό fashion girl, το μοντέλο διατηρεί μέσα την συλλογή ρούχων και αξεσουάρ της , αλλά και… τα στέμματά της.

@architecturaldigest

Η πίσω αυλή είναι μια μικρή ρομαντική όαση για την Olivia και τον Oliver, ο οποίος όπως φαίνεται λατρεύει να χαλαρώνει στην άνετη κούνια και να γίνεται ένα με τα μαξιλάρια που τόσο πολύ του ταιριάζουν.

@architecturaldigest

Keywords
Τυχαία Θέματα
Miss Universe Olivia Culpo,