Dolly Parton: Έσπασε 3 ρεκόρ Guinness

Η Dolly Parton έγραψε ιστορία, σπάζοντας 3 ρεκόρ Guinness.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, συνθέτρια και στιχουργός είναι γνωστή για το έργο της στην country μουσική. Αποτελεί μια από τις πιο iconic φιγούρες αυτού του μουσικού είδους και με το ταλέντο και τη χαρισματικότητα της κατάφερε να αποκτήσει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Ταυτόχρονα, πέτυχε ένα ακόμη εξίσου σημαντικό επίτευγμα. Στα 75 της, έσπασε 3

ρεκόρ Guinness.

BRIT Awards 2022: Adele και Ed Sheeran διεκδικούν από τέσσερα βραβεία

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolly Parton (@dollyparton)

Ο λόγος που η Dolly Parton τιμήθηκε με αυτές τις τρεις αναγνωρίσεις, είναι ότι βρίσκεται για 7 δεκαετίες στο Billboard US Hot Country Songs chart. Επιπλέον είχε 25 τραγούδια που έφτασαν στον Νο1 ως γυναίκα καλλιτέχνης. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ξεπέρασε το δικό της προσωπικό ρεκόρ, φτάνοντας τις 109 επιτυχίες που έχουν συμπεριληφθεί στο US Hot Country Songs. Αυτές είναι περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη τραγουδίστρια.

Billie Eilish: Όσα είπε για την εμπειρία της ως οικοδέσποινα στο Met Gala

Congratulations to country music icon @DollyParton who’s achieved three new records! pic.twitter.com/YvsXJo5SY3

Guinness World Records (@GWR) December 16, 2021

Η είδηση μεταδόθηκε μέσω του επίσημου λογαριασμού του οργανισμού στο Twitter. Πιο συγκεκριμένα, δημοσιεύσαν ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε την Dolly Parton πιο χαμογελαστή από ποτέ.

Álvaro Morte: Η άγνωστη περιπέτεια υγείας

“Αυτές είναι οι περιπτώσεις που σε κάνουν ταπεινό και ευγνώμων για όσα έχουν συμβεί. Δεν είχα ιδέα ότι θα βρισκόμουν στο Guinness World Records τόσες φορές. Είμαι κολακευμένη και είναι τιμή μου. Είχα πολλούς ανθρώπους που με βοήθησαν να φτάσω εδώ. Σας ευχαριστώ όλους εσάς και εκείνους που με βοήθησαν να έχω όλα αυτά” είπε η μουσικός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolly Parton (@dollyparton)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Dolly Parton, Έσπασε 3, Guinness,Dolly Parton, espase 3, Guinness