Τα 5 χτενίσματα του καλοκαιριού που θα επισκιάσουν όλα τα υπόλοιπα

17:52 21/5/2024 - Πηγή: InStyle
Ποια είναι τα 5 χτενίσματα χαμηλής συντήρησης που θα είναι στην πρώτη γραμμή των τάσεων κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου;

Το καλοκαίρι είναι συχνά η πιο χαρούμενη αλλά ίσως και η πιο κουραστική εποχή του χρόνου, με την έννοια ότι η ατζέντα μας γεμίζει από ένα σωρό (ευχάριστες) υποχρεώσεις και events. Το πρόγραμμά μας συνήθως έχει γάμους, φεστιβάλ, καλοκαιρινά πάρτι και διακοπές. Όλες αυτές οι περιστάσεις όμως απαιτούν

και το κατάλληλο hair styling προκειμένου δείχνουμε περιποιημένες και μάλιστα γρήγορα (γιατί ποιος θέλει να χρησιμοποιεί πιστολάκι όταν έχει 40 βαθμούς έξω;).

Αφέλειες αλά Cowgirl View this post on Instagram

A post shared by Cervando Maldonado (@cervandohair)

Καλωσορίζουμε και πάλι το cowboy-core με ένα δυνατό ‘γιιιχά!’- γιατί δεν πρόκειται να πάει πουθενά αυτό το καλοκαίρι. Όπως η Laura Harrier εδώ, βλέπουμε τα curtain bangs να επιστρέφουν, αλλά αυτή τη φορά έχουν πιο ατημέλητη εμφάνιση, η οποία ταιριάζει ιδανικά με τη φυσική υφή των μαλλιών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Scott King (@scottkinghair)

Οι μακριές αφέλειες της Sabrina Carpenter σε στυλ cowgirl μας πείθει επιτέλους να τη δοκιμάσουμε κι εμείς. Επιπλέον, δείχνει υπέροχη τόσο με τα μαλλιά πιασμένα όσο και κάτω.

Μισά πάνω – μισά κάτω View this post on Instagram

A post shared by LELET NY (@leletny)

Να ένα εξαιρετικά χαμηλής συντήρησης χτένισμα για το καλοκαίρι. Επιλέξτε κομψά αξεσουάρ μαλλιών και είστε έτοιμες σε δευτερόλεπτα.

View this post on Instagram

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Μας αρέσει αυτή η χαριτωμένη εμφάνιση της Hailey. Παρατηρήστε τα φιογκάκια και τα κοτσιδάκια που είναι ενσωματωμένα στις πλαϊνές τούφες.

Βίντατζ καρέ View this post on Instagram

A post shared by Ernesto Casillas (@ernestocasillas)

Το καρέ κυριαρχεί εδώ και καιρό, και δεν βλέπουμε να πηγαίνει πουθενά ούτε αυτό το καλοκαίρι. Πέρυσι ήταν τα ίσια, μέχρι το σαγόνι καρέ που κυριαρχούσαν στις προτιμήσεις μας. Φέτος καλωσορίζουμε την πιο μακριά και ‘γεμάτη’ εκδοχή τους, όπως το look της Zendaya κατά τη διάρκεια της προωθητικής περιοδείας για το ‘Challengers’.

View this post on Instagram

A post shared by elsa (@hoskelsa)

Το ανάλαφρο καρέ της Elsa Hosk είναι τόσο όμορφο που έχει δικαιωματικά μια θέση στο moodboard μας. Ακόμα και αν δεν κόψουμε τα μαλλιά μας.

Κοτσιδάκια View this post on Instagram

A post shared by I A M D O D O S (@iamdodos)

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τα διακοσμήσετε είτε πλέξετε δύο τούφες που πλαισιώνουν το πρόσωπο είτε τις συνδυάσετε σε ένα μισό χτένισμα, μισά πάνω – μισά κάτω. Επίσης είναι ο τέλειος συνδυασμός με κυματιστά μαλλιά τύπου beach waves.

Βeach waves View this post on Instagram

A post shared by Wendy Rowe (@wendyrowe)

Και μια που είπαμε beach waves, δεν αποτελεί έκπληξη ότι είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις του καλοκαιριού. Κάθε καλοκαιριού. Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τα πετύχουμε χωρίς καν να πατήσουμε το πόδι μας στην παραλία. Το μόνο που χρειάζεται; Ένα σπρέι με αλατόνερο.

View this post on Instagram

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes)

Keywords
Τυχαία Θέματα