Το bracelet pouch της Loewe είναι η πιο εντυπωσιακή mini bag της σεζόν!

10:02 27/8/2021 - Πηγή: InStyle

Οι τσάντες είναι ένα από τα μεγαλύτερα γυναικεία φετίχ – σε συνδυασμό φυσικά με τα παπούτσια – και ως γνωστό μία δεν είναι ποτέ αρκετή.

Η Jennifer Lopez φόρεσε ένα business casual tube top

Και μιας και τις τελευταίες σεζόν έχουμε αγαπήσει και πάλι τις mini bags, μετά την μεγάλη επάνοδό τους από όλους σχεδόν τους μεγάλους

οίκους και σχεδιαστές, η αγορά μιας signature mini bag είναι απαραίτητη. Αυτή την σεζόν, η νέα it bag που μπήκε στη wishlist μας, είναι το νέο bracelet pouch του οίκου Loewe, που πάντα παρουσιάζει εντυπωσιακά αξεσουάρ που ξεχωρίζουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LOEWE (@loewe)


Το bracelet pouch είναι ακριβώς αυτό που καταλάβατε: μια μικρή τσάντα από μαλακό pleated δέρμα σε κυλινδρικό σχήμα, με δύο χρυσά στρογγυλά διακοσμητικά με το σήμα της Loewe στις άκρες και κούμπωμα, που περιστρέφοντάς το γύρω από τον καρπό κουμπώνει και εφαρμόζει υπέροχα. Φυσικά, διαθέτει και ξεχωριστό λουράκι για να φορεθεί με τον παραδοσιακό τρόπο. Κυκλοφορεί σε μαύρο, λευκό, ροζ και κίτρινο χρώμα, αλλά και σε πολλά άλλα, ώστε να βρείτε το αγαπημένο σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Renia Jaz (@venswifestyle)


Η Loewe είναι μια εταιρία που μας έχει προσφέρει πολλές statement τσάντες και αξεσουάρ μέχρι στιγμής, όπως η κλασική πλέον basket bag και η δερμάτινη oversized obi belt, που αγαπήσαμε και φορέθηκαν όσα λίγα items στα πιο εντυπωσιακά street looks. Έτσι και το νέο bracelet pouch θα κατακλύσει σίγουρα το instagram feed μας, βάζοντας το στην κορυφή της φθινοπωρινής μας λίστας.

Loewe.comLoewe.com

Keywords
Τυχαία Θέματα