Michael Kors: Έτοιμη προς πώληση η συλλογή με τα εμβληματικά του ’90s ρούχα

13:24 26/8/2021 - Πηγή: InStyle

Πέρασαν πάνω από δύο δεκαετίες αφότου μοντέλα των ’90s, όπως η Naomi Campbell, η Cindy Crawford και η Helena Christensen περπάτησαν για πρώτη φορά στο catwalk. Μερικά από τα πιο εμβληματικά σχέδια του Michael Kors επιστρέφουν προς πώληση, σε updated εκδόσεις στην MK40 Reissue Capsule collection.

Ο Michael Kors

είναι 40 χρόνια in fashion και το γιόρτασε με ένα runway στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Παρουσιάστηκαν τον Απρίλιο κατά τη διάρκεια ενός εντυπωσιακού show στους δρόμους της Νέας Υόρκης, γιορτάζοντας την 40η επέτειο του οίκου μόδας. Τα 15 outfits φέρνουν πίσω ρούχα που δημιουργήθηκαν από τον Kors μεταξύ 1989 και 2000. Αναμεσά τους το περίφημο αδιάβροχο κόκκινο παλτό που φορούσε η Cindy Crawford το 1991, ένα zebra print ρούχο το οποίο αναδείχθηκε για πρώτη φορά το 1994 από την Helena Christensen, καθώς και το καφέ δερμάτινο κοστούμι της Naomi Campbell του 1989.

michaelkors-collection.com

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Kors (@michaelkors)

michaelkors-collection.commichaelkors-collection.com

Όλα τα κομμάτια θα πωλούνται στις μπουτίκ του οίκου για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2021 και έχουν μια ειδική ετικέτα κωδικού QR στο εσωτερικό τους, μέσω της οποίας είναι δυνατή η πρόσβαση σε ένα αποκλειστικό μίνι site, με αρχειακά βίντεο, εικόνες και λεπτομέρειες για την ιστορία του κάθε ρούχου.

michaelkors-collection.commichaelkors-collection.com

Σχολιάζοντας τη συλλογή, ο Michael Kors είπε σε δήλωσή του: «Η MK40 Reissue Capsule συνδυάζει διαχρονική μόδα, σύγχρονη τεχνολογία και λίγο παραμύθι, όλα ταυτόχρονα. Όταν σαρώνετε τον κωδικό QR, θα μπορείτε να συνδεθείτε με το ιστορικό του ρούχου και να έχετε ένα κομμάτι αυτής της ιστορίας στην ντουλάπα σας».

michaelkors-collection.commichaelkors-collection.com

Keywords
Τυχαία Θέματα