Το late-night dinner look της Rihanna μας εξέπληξε

14:18 26/8/2021 - Πηγή: InStyle

Η Rihanna είναι πασίγνωστη σε ολόκληρη την υφήλιο. Αυτό οφείλεται όχι μόνο στο μουσικό ταλέντο της ή στις επιχειρηματικές επιτυχίες της, αλλά και στις ιδιαίτερες στιλιστικές επιλογές της. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, έχουμε δει πολλές εικόνες με ντυσίματα της, τα οποία μας παραξενεύουν. Oversized κομμάτια, περίεργα μοτίβα, μοναδικά υφάσματα και ρούχα σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου είναι μόνο λίγα από τα χαρακτηριστικά των outfits της. Συνηθίζεται

μάλιστα να λέγεται ότι ένα ένδυμα ή αξεσουάρ θεωρείται άσχημο, μόνο μέχρι να το φορέσει η Rihanna.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rihanna Navy (@rihanna_memes_)

Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι υποστηρίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση οτιδήποτε φοράει. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και πρόσφατα, σε μια βραδινή έξοδό της στο Los Angeles. Πιο συγκεκριμένα, η δισεκατομμυριούχος πήγε για δείπνο στο ιταλικό εστιατόριο Giorgio Baldi με την 7χρονη ανιψιά της, Majesty Fenty. Σε τέτοιες περιστάσεις συνηθίζεται να επιλέγουμε ένα midi φόρεμα ή ένα θηλυκό κουστούμι, όμως η Rihanna έσπασε για άλλη μια φορά τα στερεότυπα. Διάλεξε ένα mini νυχτικό και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, παραδίδοντας μαθήματα στυλ.

Rihanna: Έγινε επισήμως δισεκατομμυριούχος

Το look της αποτελούταν από ένα αρκετά κοντό μεταξωτό nightgown, το οποίο ήταν σε λευκό χρώμα και διακοσμημένο με κρυστάλλους. Το συνδύασε με διαφανή ψηλοτάκουνα σανδάλια, ένα λαμπερό ασημί clutch και πληθώρα εντυπωσιακών κοσμημάτων. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με έντονο κόκκινο κραγιόν και κάνοντας πλεξούδες τα μαλλιά της. Η ανιψιά της ήταν επίσης πολύ χαριτωμένη, φορώντας ένα optical illusion vest, ανοιχτόχρωμο denim παντελόνι, cool sneakers και μια holographic τσάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Queen Rihanna (@rihannavibes100)

Keywords
Τυχαία Θέματα