Τα baggy jeans ήρθαν για να μείνουν και η JLo το αποδεικνύει με τον πιο stylish τρόπο

Το ομολογούμε πως τα χαμηλόμεσα jeans δεν είναι από τα trends που θα θέλαμε να επιστρέψουν, ωστόσο αν υπάρχει μία star που ξέρει πως να τα φορέσει σωστά – εντάξει, έχει και τους ιδανικούς κοιλιακούς –  αυτή είναι σίγουρα η Jennifer Lopez.

Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε να κάνει βόλτα στο Rodeo Drive με baggy jeans

από τη Natasha Zinko, ένα ογκώδες cropped πουλόβερ με ζιβάγκο, κομψό μάλλινο παλτό, aviators, λευκά αθλητικά παπούτσια και Dior Saddle shopping bag, δίνοντας στο outfit ένα νοσταλγικό touch.

dailymail.co.uk

Άλλωστε ήταν οι συλλογές άνοιξη/καλοκαίρι 2021 που είπαν “αντίο” στα skinny jeans (δεν νομίζουμε πως είναι και οριστικό βέβαια), καθώς οι σχεδιαστές υπερασπίστηκαν τις φαρδιές γραμμές που τόσο είχαμε αγαπήσει στην διάρκεια των lockdowns. Για την άνοιξη/καλοκαίρι 2022, τα brands διατήρησαν τη χαλαρή προσέγγιση, παρουσιάζοντας για άλλη μια φορά τα baggy jeans.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Ο Demna Gvasalia με τη φουτουριστική πασαρέλα του, «Balenciaga Clones», πρότεινε jeans σε στυλ cargo διακοσμημένα με μοτίβα με το λογότυπο του οίκου. Οι Valentino, Dolce & Gabanna και Versace για τις SS22 συλλογές τους επέλεξαν επίσης άνετα jeans που δεν περιορίζουν τις καμπύλες.

Baggy jeans λοιπόν!

Valentino SS22Versace SS22Balenciaga SS22Dolce & Gabbana SS22

Keywords
Τυχαία Θέματα