Εσείς φορέσατε τα γιορτινά matching sets σας για την ετήσια φωτογραφία των Χριστουγέννων;

Η Victoria και ο David πάντως αγόρασαν ήδη τα γιορτινά πουλοβεράκια τους και ποζάρουν για να ανακοινώσουν ότι τα Χριστούγεννα έφτασαν: «Τώρα, αυτό θα πει χριστουγεννιάτικο πουλόβερ, κύριε Beckham», έγραψε η Victoria στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Οι γιορτές είναι για την οικογένεια και ο καλύτερος τρόπος να τις περάσουμε είναι γύρω από το δέντρο, φορώντας matching sets. Influencers και celebrities δημιουργούν τις πιο χαρούμενες card postals και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά αξιολάτρευτο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAMILA COELHO (@camilacoelho)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brittany Xavier (@brittanyxavier)

Η Camila Coelho και η οικογένειά της φόρεσε τις κόκκινες καρό πιτζάμες της κι έντυσε τον μικρό βαφτιστικό της Άγιο Βασίλη ενώ και η Brittany Xavier καλωσόρισε το νέο μέλος με τον ίδιο τρόπο. Μια cute στιγμή που έπρεπε να αποτυπωθεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

Αν τώρα είστε από τις οικογένειες που έχουν σκύλο μπορείτε για αλλαγή να τον ντύσετε ελαφάκι. Εφόσον βέβαια φορέσετε κι εσείς τα ίδια.

@oliviaculpo/instagram

Σκοπεύετε να φτιάξετε μπισκότα; Αν ναι, μην φορέσετε απλές φόρμες, κυκλοφορούν τόσα εορταστικά matching sets με νιφάδες, χιονάνθρωπους και οτιδήποτε χριστουγεννιάτικο που θα θέλετε να τα φοράτε και τον υπόλοιπο χρόνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Veronica (@veronicaferraro)

Ένα κόκκινο πλεκτό πουλόβερ για εσάς και.. τα παιδιά σας είναι ό,τι πρέπει για τις γιορτές. Κι αν δεν καταδέχονται να το φορέσουν, μπορείτε πάντα να τα στολίσετε με μια κόκκινη κορδέλα. Festive enough.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Viky Rader (@vikyandthekid)

Η Vicky and the kids επέλεξαν να το γιορτάσουν με πουλόβερ Ralph Lauren και το χαρακτηριστικό αρκουδάκι του brand. Πιο chic και preppy.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Φυσικά η οικογένεια Ferragnez δεν μας αφήνει παραπονεμένες και κάθε χρόνο στήνεται μπροστά από το δέντρο με τα γιορτινά της για την καθιερωμένη φωτογραφία. Αυτή τη χρονιά αναμένουμε και νέα με το καινούργιο μέλος, την μικρή Vittoria.

Keywords
Τυχαία Θέματα